Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, θα συμμετάσχει και φέτος στις εκδηλώσεις τις οποίες διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή (30/1) στην πλατεία Ελευθερίας η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την «Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος», που καθορίστηκε η 27η Ιανουαρίου κάθε έτους.

Επίσης, θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των Εβραίων και των συμπατριωτών μας που χάθηκαν στο Άουσβιτς και στα στρατόπεδα της ναζιστικής φρίκης. «Ήταν, είναι και θα παραμείνει ιερή υποχρέωση όλων μας να αντισταθούμε στον ρατσισμό και στον ναζισμό μέχρι να εξαλείψουμε πλήρως τέτοια αποτρόπαια φαινόμενα από την κοινωνία μας» αναφέρει η ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόβλημα με τον Μπερτόλιο

Εν τω μεταξύ, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα (Παρασκευή 28/1) οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από τον θεσμό του Κυπέλλου και στρέφουν το βλέμμα τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό (Κυριακή 30/1, 15:00), στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ωστόσο, ο 52χρονος Έλληνας τεχνικός μετράει από σήμερα ένα επιπλέον πρόβλημα. Εκτός από τον Ντένις, πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε και ο Φακούντο Μπερτόγλιο, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να έχει ένα πρόβλημα στο πόδι. Μετά την ολοκλήρωση της αυριανής προπόνησης, ο Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει για το Αγρίνιο. Σε αυτήν δεν θα συμπεριλαμβάνεται σίγουρα το όνομα του Τζέιμς Τζέγκο, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Αυστραλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά, δε, με τα μεταγραφικά, το βράδυ, λίγο μετά τις 22:30, αναμένεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο Σεΐκ Ντουκουρέ. Ο 29χρονος μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος αγωνίζεται στη Λεγανές, θα συνοδεύεται από τον ατζέντη του. Το Σάββατο θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις, με τον διεθνή μέσο να περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιό του με τον Άρη, για να πάρει μετά σειρά ο Ζοάο Κλάους της Χόφενχαϊμ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης