Με νέα τοποθέτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο Φραν Βέλεθ θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το μέλλον του στον Άρη. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, που σε ανάρτηση διευκρίνιζε πως δεν έχει αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του, αυτή τη φορά διατυπώνει την επιθυμία του να μείνει κι άλλα χρόνια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προκειμένου να πανηγυρίσει κάτι σπουδαίο με τη φανέλα του Άρη.

Αναλυτικά η -μεταφρασμένη- τελευταία ανάρτηση του αρχηγού των «κίτρινων»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα ήθελα να γνωστοποιήσω τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον μου. Κανένας άλλος δεν αποφασίζει για το μέλλον μου, παρά μόνο εγώ και η οικογένειά μου. Μόνο εμείς θα αποφασίσουμε πού θα πάω ή αν θα σταματήσω από κάπου, γιατί αυτή είναι η ζωή μου. Δεν νομίζω ότι κάνω κάτι λάθος πάνω σε αυτό. Έχω ήδη αποδείξει αυτό τον 1,5 χρόνο την αφοσίωσή μου και το πάθος μου για τον Άρη. Αν έχει έρθει η ώρα να αλλάξω κάτι, θα είναι γιατί θα σκεφτώ ότι θα είναι καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Κι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα γυρίσω στην Ισπανία, αλλά θα κοιτάξω για ένα πρότζεκτ που θα με κερδίσει και θα μου επιτρέψει να απολαύσω περισσότερο την οικογένειά μου.

Κάποιες μέρες κάνω λάθη, κάποιες όχι, αλλά προσπαθώ πάντα για το καλύτερο για τον σύλλογο, όπως έχω κάνει τόσο καιρό. Δεν γίνεται πάντα να τα κάνει κάποιος όλα σωστά και όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν ξέρει πώς είναι η ζωή. Ο Άρης πάντα θα είναι το σπίτι μου και θα ήθελα να απολαύσω πολλά περισσότερα χρόνια εδώ. Γι’ αυτό και ελπίζω να πανηγυρίσω κάτι σημαντικό με αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης