Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής του Άρη Γιάννης Χατζηνικολάου από την εμφάνιση της ομάδας του στο φιλικό με τη Ρόμα.

Ο προπονητής των «κίτρινων» δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι:
«Ευχαριστούμε τη Ρόμα για την τιμή που μας έκανε και ήρθε έπαιξε σε ένα φιλικό που για εμάς μόνο κέρδη μπορεί να φέρει. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Είχαν διάθεση και πάθος και πάνω απ’ όλα αγωνιστική πειθαρχία. Όσο άντεξαν βέβαια. Ευχαριστώ και τον κόσμο για τη σημερινή υποδοχή σε εμένα, αλλά και στην ομάδα».

Για το αν ο Άρης θα μπορούσε να διεκδικήσει τη νίκη: «Η Ρόμα είναι μία ομάδα πιο έτοιμη και σαφώς καλύτερη. Τους κοντράραμε αρκετά και αμυντικά νομίζω ότι σταθήκαμε αρκετά καλά. Θέλαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις και αν είχαμε δυνάμεις θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το δεύτερο γκολ».
Για τα μεταγραφικά: «Θέλω να μιλήσω για την ομάδα. Στα μεταγραφικά όσοι περισσότεροι παίκτες έρθουν, τόσο καλύτερα. Μόνο αυτό για σήμερα…»

Για τους νεαρούς παίκτες:
«Από όλους είμαι ικανοποιημένος και δεν χρειάζεται να ξεχωρίσουμε. Και οι μικροί που ίσως αρχικά μπορεί να είχαν κάποιο κόμπλεξ τα πήγαν περίφημα ειδικά μπροστά και σε τόσο κόσμο».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης