Χαριστέας: «Ψάχνουμε έναν προπονητή που θα ταιριάζει στην ομάδα μας»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019, 14:37
Χαριστέας: «Ψάχνουμε έναν προπονητή που θα ταιριάζει στην ομάδα μας»

Στο περίπτερο του Άρη, στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, βρέθηκε το Σάββατο ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Άγγελος Χαριστέας, ο υπηρεσιακός της τεχνικός, Απόστολος Τερζής, αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης μαζί με την αδερφή του, Ειρήνη.

Ο Χαριστέας στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο θέμα του νέου προπονητή των «κιτρινόμαυρων», μία ημέρα πριν το ταξίδι του στην Ισπανία, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με υποψηφίους διαδόχους του Σάββα Παντελίδη.

«Πράγματι, υπάρχουν κάποιες προγραμματισμένες συναντήσεις με ανθρώπους τους οποίους γνώρισα στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Η αλήθεια είναι πως όλοι αιφνιδιαστήκαμε με την ξαφνική παραίτηση του κ. Παντελίδη.

Δεν το περιμέναμε. Έχω μια αξιόλογη λίστα στα χέρια μου. Φυσικά και είναι σημαντικό να βρεθεί ο διάδοχός του. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να γίνει με βεβιασμένες κινήσεις. Χρειάζεται να βρούμε έναν προπονητή που θα ταιριάζει στην ομάδα», προσέθεσε ο Άγγελος Χαριστέας.

Αξίζει να αναφερθεί πως το περίπτερο του Άρη επισκέφτηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης - που μάλιστα δέχθηκε ως δώρο μια φανέλα της ομάδας από τον Θοδωρή Καρυπίδη - ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019, 14:42