Μπέος: «Τώρα ξεκινάει για μένα η δικαίωση»

Μπέος: «Τώρα ξεκινάει για μένα η δικαίωση»
Για την αθώωση του αναφορικά με το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, το γνωστό και ως Koriopolis, μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5.

«Εύχομαι ούτε ο χειρότερος μου εχθρός να βιώσει ότι βίωσα εγώ. Εάν υπάρχει ένας άνθρωπος που να μου πει ότι έχει απόδειξη θα πάω μόνος μου στη φυλακή. Αυτοί οι κύριοι της UEFΑ ελπίζω να έχουν καλό ταμείο γιατί τώρα αρχίζει ένας μεγάλος αγώνας για μένα ώστε να δικαιωθούμε όλοι στον Βόλο.

Τώρα ξεκινά για μένα η δικαίωση. Να περιμένουν. Ειδικότερα εκείνη η διαπλεκόμενη ΕΠΟ, η Super League και η UEFA. Είναι δυνατόν να γλιτώσουν; Με ποια λογική και με ποιο δικαίωμα κατέστρεψαν εμένα, την περιουσία μου, την οικογένεια μου και την ομάδα μου;

Δεν θα στραφώ εναντίον της πατρίδας μου αλλά οι υπόλοιποι να περιμένουν. Δεν φταίει εκείνη, εάν υπήρχαν επίορκοι δικαστές. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνηγόρους μου και στον Θεό που με κράτησε δυνατό και επιλέχθηκαν δικαστές που σέβονται τον όρκο τους και αθωώθηκα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέος.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, 14:22