«Θα μας παίξει ως ίσος προς ίσον ο Παναθηναϊκός»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017, 20:16
«Θα μας παίξει ως ίσος προς ίσον ο Παναθηναϊκός»
Ο Χοσέ Άνχελ Θιγάντα περιμένει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στην Μπιλμπάο και τον Παναθηναϊκό, ενόψει του πρώτου αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο προπονητής των Βάσκων τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει ως ίσος προς ίσον και στα δύο παιχνίδια.

«Έχουμε πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό, τα συστήματα που παίζει και τους παίκτες. Μπορούμε εύκολα να έχουμε πληροφόρηση για εκείνους, όπως και εκείνοι για εμάς. Είναι μία ομάδα δυνατή, κοιτάει το αποτέλεσμα. Όλα τα αποτελέσματα στο γήπεδο της είναι νικηφόρα. Μία ομάδα που γνωρίζει καλά πώς να αντιμετωπίζει ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου. Θα μας παίξει ως ίσος προς ίσον. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που αισθάνεται υποχρεωμένη να πάρει την πρόκριση», είπε αρχικά και ρωτήθηκε για τον παίκτη που ξεχωρίζει:

«Γνωρίζουμε όλους τους παίκτες, αλλά προσωπικά θα ξεχώριζα τον Ζέκα γιατί μου αρέσει ο τρόπους που παίζει και ο τρόπος που επηρεάζει τους συμπαίκτες του. Μου αρέσουν ακόμα οι Άλτμαν, Χουλτ και Καμπέσας».

Για το πώς θα παραταχθεί η Μπιλμπάο σημείωσε: «Προσδοκώ αύριο να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να δούμε ποιος θα νικήσει. Η νοοτροπία που θα παίξουμε θα είναι ίδια με αυτήν που παίξαμε στο Βουκουρέστι. Ο Παναθηναϊκός θέλει και αυτός να υπερισχύσει και μένει να δούμε τι θα συμβεί».

Για τα ποσοστά που δίνει για την πρόκριση, σημείωσε: «Πάντοτε στον αγώνα πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά, δεν θα μπορούσα να δώσω ποσοστά. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

Για τη δύναμη της έδρας του Παναθηναϊκού, σχολίασε: «Δεν το λέμε μόνο εμείς, το δείχνουν τα νούμερα. Ο Παναθηναϊκός εντός έδρας τα πηγαίνει πολύ καλά και οι φίλοι του τον υποστηρίζουν πολύ. Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να παίξουν σε αυτή την ατμόσφαιρα και κοιτάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Τους παίκτες της Αθλέτικ εκπροσώπησε ο Μουνιαίν ο οποίος ρωτήθηκε αρχικά για το τι ξέρει για τον Παναθηναϊκό: «Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία καλή ομάδα που παίζει εξαιρετικά και έχει πολύ καλούς παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της. Έχουν στο κέντρο τον Ζέκα που είναι καλός παίκτης με κατοχή της μπάλας, επίσης υπάρχει και ο Καμπέσας. Έχουμε δει ορισμένα πράγματα και η ομάδα αυτή μπορεί να είναι επικίνδυνη αν δεν αποδώσουμε στο 100%».

Για την προετοιμασία της Αθλέτικ, είπε: «Νομίζω ότι προετοιμαστήκαμε καλά. Ήδη έχουν περάσει 15 ημέρες από την προετοιμασία μας. Δουλέψαμε τη φυσική μας κατάσταση και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι».

Για την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου, τόνισε: «Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στον αγώνα. Ξέρουμε από μεγάλα παιχνίδια, έχουμε εμπειρία και είμαστε έτοιμοι».

Για τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, σχολίασε: «Ο αγωνιστικός χώρος είναι καλός, λίγο ξερός αλλά θα ποτιστεί από ό,τι μάθαμε και έτσι θα είναι μία χαρά».

Για την αλλαγή στη τεχνική ηγεσία, είπε: «Η μετάβαση από τον έναν προπονητή στον άλλον δεν ήταν δύσκολη γιατί ο Θιγάντα ξέρει τη δομή της ομάδας. Σαν προσωπικότητες είναι διαφορετικοί όμως υπάρχουν ίδιες ιδέες. Ένας αποκλεισμός θα ήταν σίγουρα ένα πολύ βαρύ χτύπημα».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017, 20:17