Σε μία αιχμηρή ανάρτηση για τη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό προχώρησε στα social media ο Παντελής Θαλασσινός.

Ο γνωστός τραγουδοποιός, ο οποίος είναι φίλαθλος της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στην επιλογή του 32χρονου αμυντικού να επαναπατριστεί για λογαριασμό των Πειραιωτών, ενώ καυτηρίασε και το γεγονός ότι στην ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στο βιογραφικό του για την ομάδα που τον ανέδειξε, δηλαδή την «Ένωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα αναρωτήθηκε πώς ο διεθνής αμυντικός δέχτηκε αυτή την… παράλειψη για την ομάδα, μέσω της οποίας άνοιξαν οι πύλες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για εκείνον.

«Τι διάολο ρε, πιστόλι σού ‘βγαλαν και τους ακολούθησες; Πώς δέχεσαι να σου αρχίζουν το βιογραφικό σου από το “αποκτήθηκε απ’ την Τζένοα”; Πώς δέχεσαι να σου διαγράφουν την τρυφερή ηλικία των ονείρων σου, και την ομάδα “εφαλτήριο”, που με τόση δουλειά, ταλέντο και υποστήριξη σε απογείωσε σ’ αυτό το τεράστιο ταξίδι σου;» έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο Παντελής Θαλασσινός.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης