Η οικογένεια Γκλέιζερ αποφάσισε να προβεί σε μια κίνηση για να κερδίσει τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους οποίους οι σχέσεις έχουν φτάσει ουκ ολίγες φορές στα άκρα παρά τις συνεχείς επιτυχίες σε εθνικό τουλάχιστον επίπεδο. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας, λοιπόν, σκέφτονται να αλλάξουν το σήμα ώστε αυτό να παραπέμπει περισσότερο σε ποδοσφαιρικό σύλλογο και λιγότερο σε επιχείρηση.

Η οικογένεια Γκλέιζερ πολλάκις έχει κατηγορηθεί ότι αντιμετωπίζει την ομάδα ως επιχείρηση -από την οποία προσβλέπει μόνο σε κέρδη- και όχι ως ποδοσφαιρικό σύλλογο. Εδώ και λίγες ημέρες, λοιπόν, υπάρχουν κάποιες σκέψεις να αλλάξει το σήμα της, το οποίο διατηρεί τη σημερινή του μορφή από το 1998. Ήδη έχει ανατεθεί σε πολλούς γραφίστες να κάνουν τις προτάσεις τους, ωστόσο για ένα σήμα που θα θυμίζει το τωρινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γιουνάιτεντ χρησιμοποιούσε το εικονιζόμενο σήμα για περίπου 43 χρόνια, πριν παρθεί η απόφαση αλλαγής του, η οποία κατά τον Εντ Γούντγουορντ ήταν τουλάχιστον ατυχής έμπνευση. «Είπα στους ανθρώπους μας πως πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι είμαστε ένας σύλλογος με ιστορία 135 ετών. Είμαστε ποδοσφαιρικός σύλλογος και όχι επιχείρηση, και το σήμα πρέπει να αλλάξει» τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ.


Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης