Δρομολογεί συνάντηση για την τύχη της SL2 η Παναχαϊκή

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Μαΐου 2020, 21:14
Δρομολογεί συνάντηση για την τύχη της SL2 η Παναχαϊκή

Συνάντηση με τους προέδρους των ΠΑΕ που μετέχουν στη Super League 2, ώστε να συζητήσουν για την τύχη του πρωταθλήματος, φιλοδοξεί να προγραμματίσει η Παναχαϊκή.

Η αχαϊκή ΠΑΕ, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της SL2-FL, Λεωνίδα Λεουτσάκο, εκφράζει την επιθυμία της να συζητηθεί ξεχωριστά το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Προέδρος Γιώργος Μπάρλος με τον Προέδρο της ΠΑΕ Καραϊσκάκη, Νίκο Καγιούλη, συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί μια 12μελη επιτροπή μόνο των Προέδρων των ομάδων της SUPER LEAGUE 2, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης με τόπο συνάντησης την Αθήνα και πιθανή ημερομηνία την Τέταρτη 20/5/2020 και ώρα 17:00. Στόχος αυτής της συνάντησης είναι να βγει μια κοινή απόφαση που θα αφορά την συνολική τύχη του πρωταθλήματος προσκομίζοντας την στον Πρόεδρο της SUPER LEAGUE 2 ΛΕΩΝΙΔΑ ΛΕΟΥΤΣΑΚΟ ούτως ώστε να προσκομιστεί στους αρμοδίου φορείς ( Υφυπουργού Αθλητισμού, Ε.Π.Ο και SUPER LEAGUE 1).

Θα αποσταλούν σήμερα e-mail προς όλους τους Προέδρους των ομάδων, ώστε να γίνει η ενημέρωση τους, με τη θεματολογία της συναντήσεις να είναι η εξής:

1. Απόφαση για διακοπή πρωταθλήματος

2. Περικοπές συμβολαίων

3. Πιθανή αναδιάρθρωσή

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε γραπτώς ότι αποδέχεστε την πρόσκληση ώστε να συντονίσουμε την συνάντηση».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Μαΐου 2020, 21:38