«Έφυγε» από τη ζωή ο 21χρονος διαιτητής Νίκος Ντοσίδης

«Έφυγε» από τη ζωή ο 21χρονος διαιτητής Νίκος Ντοσίδης
Στο πένθος βυθίστηκε η ελληνική διαιτησία, καθώς o 21χρονος ρέφερι, Νίκος Ντοσίδης, που είχε καταρρεύσει στα τεστ διαιτητών της Γ' Εθνικής, άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από 13 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αγία Όλγα».

Για τον αδόκητο χαμό του νεαρού διαιτητή εξέδωσε ανακοίνωση και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, γνωστοποιώντας πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνημη του σε όλους τους αγώνες των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εκ μέρους σύσσωμης της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια για την άδικη απώλεια του Νικολάου Ντοσίδη στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Ο μόλις 21 ετών διαιτητής από την Θράκη Νίκος Ντοσίδης αγάπησε με πάθος το Ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία και στην πορεία του σ΄ αυτά διακρίθηκε για το ταλέντο, το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Η αγάπη και η εν γένει παρουσία του στη Διαιτησία θα μείνουν στη μνήμη των συναδέλφων του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να τηρηθεί στην μνήμη του εκλιπόντος ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του τριημέρου 22-24 Σεπτεμβρίου 2018».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018, 15:51