O Άγγλοι απόψε «βγαίνουν» από το σπίτι τους το Γουέμπλεϊ για πρώτη φορά, προκειμένου να αντιμετωπίσουν στη Ρώμη την Ουκρανία του Αντρέι Σεφτσένκο, διεκδικώντας θέση στον ημιτελικό του Euro 2020.

Στόχος είναι να επιστρέψουν στο Λονδίνο για να τραγουδήσουν μία ακόμα φορά το «It’s coming home» (έρχεται στο σπίτι), κάνοντας το όνειρο τους πραγματικότητα, κατακτώντας το πρώτο τους ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Άγγλοι φίλαθλοι έχουν παρακολουθήσει και τους τέσσερις έως τώρα αγώνες των «Τριών Λιονταριών» στο Wembley και φυσικά τραγουδήσει τον…ύμνο τους.

Από το άλμπουμ «Three Lions»(Τριών Λιονταριών), που κυκλοφόρησαν οι David Baddiel και Frank Skinner με τους Lightning Seeds πριν από το Εuro του 1996, τραγούδι σημείο αναφοράς της ποδοσφαιρικής μουσικής στη Βρετανία.

Έφτασε στο Νο 1 στα charts εκείνο το έτος και ήταν το μουσικό σκηνικό για την αγγλική εθνική ομάδα μέχρι τους ημιτελικούς. Από τότε οι Άγγλοι φίλαθλοι στο Νησί εξακολουθούν να το τραγουδούν. Το τραγούδι ανέβηκε στο Νο 1 για δεύτερη φορά το 2018 όταν η Αγγλία πήγε στους ημιτελικούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «It’s coming home» έχει επιστρέψει μαζί με τα «Τρία Λιοντάρια» με τους Άγγλους να στοχεύουν στην κατάκτηση του Euro για πρώτη φορά στην Ιστορία τους.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης