Ο επιθετικός της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνι, ανέφερε ότι η οικογένειά του δέχθηκε επιθέσεις, «προσωπικές και μέσω διαδικτύου», μετά την απόφασή του να μην επιστρέψει στις προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ντίνι αρνήθηκε να συμμετάσχει στην επανέναρξη των προπονήσεων, μετά τη διακοπή λόγω πανδημίας κορωνοϊού, αναφέροντας τις δυσκολίες στην αναπνοή του γιου του. Ο 31χρονος επιθετικός, του οποίου η ομάδα βρίσκεται στη 17η θέση και μάχεται για να κρατηθεί στην κατηγορία, είχε επίσης θέσει ερωτήματα σχετικά με το «σχέδιο επανεκκίνησης» (Project Restart) και την ασφάλεια για τους παίκτες, όπως επίσης και ο Ντάνι Ρόουζ της Νιουκάστλ, ο οποίος είπε ότι οι παίκτες αντιμετωπίζονταν όπως οι «αρουραίοι σε πειράματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε μια εποχή όπου όλα έχουν να κάνουν με την ψυχική υγεία και όλοι λένε: “Μιλήστε, μιλήστε, παρακαλώ, μιλήστε”… Για παράδειγμα, ο Ντάνι Ρόουζ μίλησε και εγώ μίλησα και απλώς δεχθήκαμε επιθέσεις γι ‘αυτό» είπε ο Ντίνι σε συνέντευξή του στο CNN Sport.

«Δεν είμαστε μόνο εμείς που το δεχόμαστε αυτό. Η γυναίκα μου λαμβάνει άμεσα μηνύματα και όταν περπατάει στον δρόμο την κοιτάνε υποτιμητικά. Οι ανησυχίες μου ήταν καθαρά για οικογενειακούς λόγους. Έχω έναν γιο πέντε μηνών που έχει δυσκολίες στην αναπνοή. Έτσι, για εμένα, χρειαζόμουν περισσότερες απαντήσεις στις ερωτήσεις» είπε ο Ντίνι.

«Ήμουν αρκετά τυχερός που μίλησα με τον καθηγητή Τζόναθαν Φαν Ταμ, ο οποίος συνεργάζεται με την κυβέρνηση. Κάνει πολύ, πολύ καλή έρευνα και υπήρχε πολύ καλή θέληση από την πλευρά του για να μου πει τελικά ότι θα με φροντίσουν όσο καλύτερα μπορούν. Και τελικά πως θα υπάρξει κάποια μορφή κινδύνου για όλους μας εάν επιστρέψουμε στη δουλειά» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντίνι είχε γράψει νωρίτερα (14/5) στο Instagram: «Δεν μιλάω καν για το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, μιλάω για την υγεία της οικογένειάς μου. Εάν νιώθω ότι δεν φροντίζω την οικογένειά μου, τότε δεν θα το κάνω. Δεν θα θέσω σε κίνδυνο την οικογένειά μου. Τι πρόκειται να κάνουν, να μου κόψουν λεφτά; Δεν με ενοχλεί. Μιλάνε για σχέδια που προβλέπουν να μην παίζουμε με φιλάθλους μέχρι το 2021. Άρα, εάν δεν είναι αρκετά ασφαλές για τους οπαδούς να βρίσκονται μέσα σε ένα γήπεδο, γιατί θα πρέπει να είναι ασφαλές για τους παίκτες να βρίσκονται εκεί;».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης