Κάτοικος Μαδρίτης θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Γιανίκ Καράσκο. Η Ατλέτικο ήρθε σε συμφωνία με την κινεζική Νταλιάν Γιφάνγκ, με τον 27χρονο Βέλγο διεθνή να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο και εν συνεχεία να ανακοινώνεται. Ο Καράσκο αγωνιζόταν ως δανεικός από την Νταλιάν Γιφάνγκ στην Ατλέτικο Μαδρίτης ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ είχε ξαναφορέσει τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος» από το καλοκαίρι του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2018.

Στη δεύτερη θητεία του Καράσκο στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ντιέγκο Σιμεόνε έμεινε ικανοποιημένος από τον Βέλγο διεθνή. Εξάλλου, τη βοήθησε στην κατάληψη της 3ης θέσης του ισπανικού πρωταθλήματος τη σεζόν που πέρασε, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League, για 8η μάλιστα διαδοχική σεζόν. Στην πρώτη θητεία του, πάντως, στον σύλλογο της Μαδρίτης, ο Καράσκο δεν είχε «κερδίσει» τον Αργεντινό προπονητή (παρότι είχε σκοράρει στον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ το 2016) και αυτή ήταν η αιτία που πωλήθηκε στην κινεζική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιανίκ Καράσκο μετρά 41 συμμετοχές και 6 γκολ με την εθνική Βελγίου, με την οποία πανηγύρισε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης