Ακόμη δύο παραιτήσεις στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020, 16:03
Ακόμη δύο παραιτήσεις στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

Aκόμη δύο παραιτήσεις υπήρξαν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, μετά από αυτή του προέδρου της, Παναγιώτη Φιλόπουλου και του μέλους αυτής, Γεράσιμου Βρυώνη.

Σύμφωνα με το «dikisports.blogspot.com» τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και οι εφέτες Βασιλική Βλαχοπαναγιώτου και Νίκος Βόκας, υποβάλλοντας κι αυτoί την παραίτησή τους.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η Επιτροπή θα πρέπει να συσταθεί από το... μηδέν για να εκδικάσει μεταξύ άλλων και την υπόθεση της καταγγελίας περί σχέσεων μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης. 

Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο κ.Βόκας επισημαίνει ότι θέλει «να εξαλειφθεί κάθε σκιά στο πρόσωπό μου για τα κίνητρα της παραμονής μου».

Αναλυτικά όσα αναφέρει: 

«Μετά την παραίτηση των δύο εξαίρετων συναδέλφων μου, με τους οποίους ανέπτυξα ένα γόνιμο επιστημονικό διάλογο στο πλαίσιο της γνωστής υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – Ξάνθη, παρακαλώ να δεχτείτε και τη δική μου παραίτηση από τη θέση του μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της Ομοσπονδίας σας, προκειμένου να εξαλειφθεί κάθε σκιά στο πρόσωπό μου για τα κίνητρα της παραμονής μου.

Επιπλέον, προς αποφυγή κάθε παρανόησης, σας γνωρίζω ότι η επιλογή της χρονικής στιγμής της παραίτησής μου συνδέεται αποκλειστικά με την πρόθεσή μου να διευκολύνω την Ομοσπονδία σας να εξαντλήσει τις δυνατότητες αναπλήρωσης των παραιτηθέντων μελών της Επιτροπής Εφέσεων από τα αναπληρωματικά μέλη, ώστε να καταστεί δυνατή η νόμιμη συγκρότησή της και ολοκληρωθεί ομαλά η αγωνιστική περίοδος».

Η κ.Βλαχοπαναγιώτου δηλώνει ότι παραιτείται για «προσωπικούς λόγους», επισημαίνοντας «την αδυναμία συγκρότησης της Επιτροπής». 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020, 16:16