Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Ένα παιχνίδι μας στέρησε την Τρίτη τον δρόμο προς το ταμείο, καθώς η Μπέρμιγχαμ δεν σκόραρε ποτέ απέναντι στην Γουίγκαν (Goal-Goal η επιλογή μας), με αποτέλεσμα το άνετο over στο -κατ’ ευφημισμόν, όπως αποδείχθηκε- ντέρμπι της Μπάγερν με τη Ρεάλ και ο άσος της Τσάρλτον να μην έχουν αντίκρισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας πάμε όμως στα σημερινά παιχνίδια που έχουμε επιλέξει από το κουπόνι του ΟΠΑΠ. Το πρώτο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι ο μεγάλος επαναληπτικός στο «Στάμφορντ Μπριζ» ανάμεσα στην Τσέλσι και την Ατλέτικο Μαδρίτης, για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μουρίνιο με φουλ άμυνα στο «Βιθέντε Καλντερόν» «φρέναρε» τους «ροχιμπλάνκος» στο πρώτο ματς και απέσπασε τη λευκή ισοπαλία (0-0) που δίνει στην ομάδα του το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της Λισαβόνας, όπου έχει κλείσει ήδη θέση η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Τσέλσι έχει φάει με το… κουτάλι τέτοια κρίσιμα ματς, έχει το πλεονέκτημα ότι αγωνίζεται στην έδρα της και στα μάτια μας φαντάζει στο συγκεκριμένο μομέντουμ ως το φαβορί για τη νίκη-πρόκριση. Πάντως το ματς στο Λονδίνο λογικά δεν θα ανοίξει και το UNDER είναι επίσης μια επιλογή που έχει πιθανότητες να επαληθευτεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζουμε με το ματς στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Το κλίμα στον «δικέφαλο» του Βορρά είναι τεταμένο, μετά τη συντριβή με 4-1 από τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου και, όπως είναι φυσικό, η ομάδα του Γεωργιάδη θέλει τη νίκη απέναντι στους Αρκάδες προκειμένου να επουλώσουν τις πληγές της.

Mε δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ ο άσος του 1.45 κατά τη γνώμη μας δεν έχει καμία στοιχηματική αξία. Γι’ αυτό κι εμείς θα πάμε με την κόντρα καθώς ο Αστέρας είναι σαφώς πιο φρέσκος από τον αντίπαλό του, θα παραταχθεί χωρίς σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα στην Τούμπα και έχει τα φόντα για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Από εκεί και πέρα μας κάνει κλικ το «διπλό» της Ελσίνκι στον νοκ-άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Φινλανδίας απέναντι στη Χακα. Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτερη ομάδα από τους γηπεδούχους που αγωνίζονται στη β΄κατηγορία και με λίγη προσοχή φρονούμε ότι θα πάρουν τη νίκη-πρόκριση.

ΤΡΙΑΔΑ…

116. XΑΚΑ-ΕΛΣΙΝΚΙ 2 (1.55)
119. ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ2Δ. (2.41) 
122. ΤΣΕΛΣΙ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 1/UNDER (2.15/1.45)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης