Παίκτης της Φορτούνα Ντίσελντορφ, με μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι του 2022, έγινε και με τη… βούλα το απόγευμα της Παρασκευής (2/10), ο Λεονάρντο Κούτρης, ενώ στη συμφωνία της γερμανικής ομάδας με τον Ολυμπιακό, συμπεριλήφθηκε κι οψιόν αγοράς ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, θα πληρωθούν από τους Γερμανούς (που αγωνίζονται στη Β’ Κατηγορία) άλλο 1 εκατ. ευρώ ως «ενοίκιο» για τη διετία του δανεισμού του διεθνούς ακραίου αμυντικού, ο οποίος κατέγραψε 65 συμμετοχές (12 ασίστ, 1 γκολ) από το 2017 με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για εμένα, η μεταγραφή μου στη Γερμανία είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τη δυνατότητα να δείξω την αξία μου μέσω της Φορτούνα και θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Ήμουν ενθουσιασμένος από τη συζήτηση που έκανα εξ αρχής με τους ανθρώπους της ομάδας.

Όλοι εξ αρχής μου έδωσαν ένα πολύ καλό συναίσθημα ότι με χρειάζονται. Θα δίνω σε κάθε παιχνίδι τα πάντα προκειμένου να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους. Έχω ακούσει επίσης πως οι οπαδοί της Φορτούνα είναι πολύ παθιασμένοι. Επομένως, πιστεύω πως θα έχουμε μία πολύ όμορφη σχέση», τόνισε ο Κούτρης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης