Στην Ανόρθωση θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γκαλίτσιος, καθώς ο κυπριακός σύλλογος γνωστοποίησε σήμερα (20/5) την απόκτηση του 33χρονου δεξιού μπακ. Ο έμπειρος άσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2021 με την Ανόρθωση, ενώ στη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί ακόμη στη Λάρισα, τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο, πριν μετακομίσει στο Βέλγιο, όπου φόρεσε τις φανέλες των Λόκερεν και Μουσκρόν.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Έλληνα αμυντικό, Γιώργο Γκαλίτσιο, μέχρι το 2021.

Πρόκειται για 32χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή (δεξιός ακραίος αμυντικός). Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 15 συμμετοχές με την Μουσκρόν, ομάδα του Βελγίου».

Η δήλωση του Γκαλίτσιου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα σας. Κατά καιρούς είχα κάποιες προτάσεις να έρθω στην Κύπρο, απλά πίστευα δεν είναι το κατάλληλα timing. Υπήρχαν περιπτώσεις που χάλασαν και την τελευταία στιγμή, όχι από την πλευρά μου. Και από την Ελλάδα είχα κάποιες προτάσεις ανά διαστήματα όμως τα καλύτερα μου χρόνια τα είχα στο εξωτερικό.

Θέτω καθημερινούς στόχους. Θέλω να μιλήσω με πράξεις μέσα στο γήπεδο. Ξέρω που ήρθα. Ήρθα σε μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν οι προκλήσεις. Πάμε όλοι μαζί τη καινούρια χρονιά για τίτλους και μια μεγάλη πορεία».  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης