Ανακοίνωσε τον Πάουλο Φονσέκα η Ρόμα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019, 11:32
Ανακοίνωσε τον Πάουλο Φονσέκα η Ρόμα

Ο Πάουλο Φονσέκα είναι από σήμερα -και επίσημα- ο νέος προπονητής της Ρόμα. Ο Πορτογάλος προπονητής αφήνει τη Σαχτάρ Ντονέτσκ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Κώστα Μανωλά, καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, έχοντας ετήσιες αποδοχές στα 2,5 εκατ. ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω τη Ρόμα και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου για την ευκαιρία που μου δίνει. Είμαι ενθουσιασμένος και έχω κίνητρο για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας και ανυπομονώ να μετακομίσω στη Ρώμη για να συναντήσω τους οπαδούς μας, αλλά και να ξεκινήσω τη δουλειά. Είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό» επεσήμανε ο Φονσέκα.

«Ο Πάουλο είναι νέος προπονητής και με φιλοδοξίες και εμπειρία σε διεθνές επίπεδο, με νοοτροπία προπονητή, ο οποίος είναι γνωστός για τη γενναιότητά του και για την επιθετική φιλοσοφία ποδοσφαίρου, που θα ενθουσιάσει τους οπαδούς. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα μαζί του μου εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει στην ομάδα, δείχνοντας ενθουσιασμένος στην πρόκληση που είχε μπροστά του, θέλοντας να συνεργαστεί με τους παίκτες μας για να δημιουργήσει μια ομάδα για την οποία οι οπαδοί μας θα νιώθουν υπερήφανοι» είπε ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζέιμς Παλότα.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019, 11:33