Αναστασιάδης: «Σε όλα τα παιχνίδια στόχος μας είναι η νίκη»

Αναστασιάδης: «Σε όλα τα παιχνίδια στόχος μας είναι η νίκη»

Σύνθημα νίκης εν όψει του αγώνα με τη Βοσνία που θα διεξαχθεί την Τρίτη στη Ζένιτσα, για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 έστειλε ο Άγγελος Αναστασιάδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για το συγκεκριμένο ματς.

Παράλληλα, ο «τιμονιέρης» της Εθνικής μας ομάδας απέφυγε να μιλήσει για το σχήμα και την ενδεκάδα, υποστηρίζοντας για τον Παπασταθόπουλο ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά δεν γνωρίζει ακόμη εάν θα είναι έτοιμος να παίξει.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός:

Για το παιχνίδι με τους Βόσνιους: «Εμείς σε κάθε ματς εντός ή εκτός έχουμε στόχο τη νίκη. Όχι μόνο σε αυτό το ματς. Σε όλα. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Η Βοσνία είναι μέσα στους διεκδικητές της πρόκρισης. Έχει μία πληθώρα καλών παικτών. Γι' αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς το αυριανό ματς».

Για το γεγονός ότι είναι Έλληνας τεχνικός στον πάγκο: «Μετά από πολλά χρόνια είναι ένας Έλληνας στο τιμόνι της Εθνικής. Η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη. Εάν επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης θα έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς».

Για τον Ντουρμισάι: «Έχουμε περιθώριο μέχρι το βράδυ και εάν πάρουμε το ΟΚ απο UEFA / FIFA όλα θα δρομολογηθούν για να είναι στην ομάδα. Εμείς έχουμε κάνει ότι έπρεπε».

Για την πρόκριση: «Πιστεύω ότι θα παίζεται μέχρι τελευταία αγωνιστική. Αυτή είναι η σκέψη η δική μου. Όλα τα ματς είναι πολύ κρίσιμα. Όλα τα ματς είναι τρεις πόντοι. Δεν σημαίνει ότι εάν έχουμε ένα άσχημο αποτέλεσμα θα έχουν τελειώσει όλα. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Το αποτέλεσμα άλλος το αποφασίζει. Ο Θεός. Άλλη φορά είσαι καλός και χάνεις. Άλλη φορά είσαι κακός και κερδίζεις. Έχει σημασία το πως θα σταθούμε εμείς».

Για την ενδεκάδα και τον Παπασταθόπουλο: «Με τον Σωκράτη θα περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή. Έχει βελτίωση. Περιμένω για αύριο το ΟΚ. Όσον αφορά στο ποιοι θα παίξουν. Καλά κάνετε και ρωτάτε αλλά δεν το γνωρίζω».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019, 20:32