Ο ΑΟ Χανίων θριάμβευσε στο ντέρμπι με την Καλλιθέα, που διεξήχθη την Περιβόλια, για την 13η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League, κλείνοντας έτσι με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο 2013.

Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν επικράτησε τη Δευτέρα με 2-0 του συλλόγου των δυτικών προαστίων και εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, σπάζοντας παράλληλα το αήττητο του συγκροτήματος του Βαζέχα στο φετινό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κονσταντίνοφ στο 70’ να πιάνει την κεφαλιά, μετά από φάουλ του Βαλλιάνου, παραβιάζοντας για πρώτη φορά την εστία των φιλοξενούμενων.

Οι Κρητικοί ωστόσο δεν αρκέστηκαν σε αυτό το γκολ και ένα λεπτό αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους με «δράστη» αυτή τη φορά τον νεοεισελθών Μπουντόπουλο, ο οποίος «κλείδωσε» με αυτόν το τρόπο το «τρίποντο».

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Χατζηισαΐας, Πότσι, Παπατζίκος, Μανωλάς, Καμπλιώνης, Ζντράβκοβιτς (58′ Βαλλιάνος), Βασιλόγιαννης (68′ Μπουντόπουλος), Τσάτσος (75′ Πιθαρούλης), Λουκίνας, Κονσταντίνοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Τραγουλιάς, Πούλγκα (73′ Χαϊκάλης), Χριστοφιλέας, Πίκολο, Ρουσάκης, Σταύρου (63′ Φαγιέ), Γκαλάν, Καραλής (72′ Ατματσίδης), Φαμπρίς, Παγώνης.

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός Βόλου 32

2. ΑΟ Χανιά 28

3. Επισκοπή 23

4. Ηρακλής Ψαχνών 23

————————————————-

5. Καλλιθέα 22

6. Φωκικός 20

7. Παναιγιάλειος 19

8. Παναχαϊκή 16*

9. Αχαρναϊκός 14

10. Αστέρας Μαγούλας 14

11. Φωστήρας 13

————————————————-

12. Πανηλειακός 12

13. Βύζας Μεγάρων 6*

14. Γλυφάδα 5

*Βύζας Μεγάρων και Παναχαϊκή έχουν ένα ματς λιγότερο.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης