«Πρόκειται για έναν όμιλο με ενδιαφέρον». Τη δήλωση έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σουηδίας, Γιαν Όλοφ Άντερσον, με αφορμή την κλήρωση της προκριματικής φάσης στην Ευρώπη για το Μουντιάλ 2022. Όπως είναι γνωστό, η Σουηδία βρίσκεται στον 2ο όμιλο μαζί με την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Γεωργία και το Κόσοβο.

«Υπάρχουν δύο ομάδες που δεν έχουμε συναντήσει πριν, Ελλάδα και Γεωργία. Συναντήσαμε μια φορά το Κόσοβο, ενώ την Ισπανία τη γνωρίζουμε πολύ καλά. Είναι σίγουρα ένας όμιλος με ενδιαφέρον» είπε ο Άντερσον στην ιστοσελίδα της χώρας του Fotbollskanalen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προκριματική φάση θα ξεκινήσει τη διαδρομή της τον Μάρτιο του 2021, αλλά η Σουηδία -όπως και η Ισπανία- θα συμμετάσχει και στο Euro 2020, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2021.

Ο Άντερσον επιβεβαίωσε επίσης ότι ταξίδεψε στο Μιλάνο για να συναντήσει και να μιλήσει με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του 39χρονου επιθετικού της Μίλαν στην Εθνική Σουηδίας. Όπως είπε ο Σουηδός προπονητής, είναι κάτι που θα χρειαστεί να σκεφτεί. Ο Ιμπραΐμοβιτς αποχώρησε από τη διεθνή σκηνή, μετά το Euro 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης