Η ΕΠΣ Ηρακλείου απέσυρε την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια εναντίον του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απέρριψε το αίτημά της για αναβολή της προγραμματισμένης για την Κυριακή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας. 

Η Ένωση Ηρακλείου ακολούθησε το δρόμο της ΕΠΣ Κιλκίς, που λίγες ημέρες νωρίτερα είχε πράξει το ίδιο, καθώς μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων η έκτακτη Γ.Σ. της Ομοσπονδίας θα της επέβαλε ποινή παύσης μέλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, η Ένωση Ηρακλείου υπογραμμίζει ότι προχώρησε στην απόσυρση της προσφυγής μετά τη συνεκτίμηση των δεδομένων και της κατάστασης που διαμορφώθηκε. Ποια είναι αυτά; Η απόσυρση της ΕΠΣ Κιλκίς, η επαπειλούμενη αποβολή από την ΕΠΟ, ο ενδεχόμενος κίνδυνος επιβολής ποινών από τη FIFA στις Εθνικές ομάδες και στις ΠΑΕ που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι δεσμεύσεις των οργάνων της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Καταλυτικό ρόλο σε αυτήν την απόφασή μας, είχε η επέτειος για το ιστορικό γεγονός των 100 χρόνων (1913-2013) από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Για αυτή την περίοδο και παρά τις σύννομες ενέργειές μας, δεν μπορούμε ούτε δικαιούμαστε ούτε θέλουμε να είμαστε εμείς η αφορμή, μιας παράλογης αποβολής από την ΕΠΟ, την στιγμή που αυτή η Αποβολή φαντάζει ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, για όσους καλά γνωρίζουν ή καταλαβαίνουν τι επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει, ένα τέτοιο γεγονός».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης