Απέστειλε εξώδικο στον ΣΚΑΪ ο Αλέξης Κούγιας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015, 18:04
Απέστειλε εξώδικο στον ΣΚΑΪ ο Αλέξης Κούγιας
Δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών για την υπόθεση δωροδοκίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Χερσονήσου από την ΠΑΕ Παναχαϊκή διεξήχθη τη Δευτέρα. Ο Αλέξιος Κούγιας αθωώθηκε και αμέσως εστάλη στο δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη η παρούσα εξώδικος.

Αναλυτικά:

«ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Αλεξίου Κούγια του Χρήστου, Δικηγόρου, κατοίκου Αθηνών, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55

ΚΑΤΑ

Κυριάκου Θωμαΐδη, δημοσιογράφου, κατοίκου Νέου Φαλήρου Αττικής, οδός Εθνάρχου Μακαρίου & Φαληρέως 2 (τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ: Στο διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ Σταμάτη Μαλέλη, κάτοικο ομοίως

Όπως σου είναι γνωστό, μαζί με τον Πέτρο Σταθάκη, τον οποίο εσύ μόνος έβγαλες στη ραδιοφωνική εκπομπή σου στο ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης FM 100, και μαζί με άλλους κατηγορουμένους στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών του πορίσματος Παπανδρέου, όπως π.χ. το μάνατζερ Άγγελο Τραυλό, κατασκευάσατε τη συκοφαντική για μένα υπόθεση της δήθεν δωροδοκίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Χερσονήσου από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΕ 2005, της οποίας τότε ήμουν Πρόεδρος και ιδιοκτήτης.

Όπως σου είναι γνωστό, αμέσως μετά ο συνταξιούχος εισαγγελέας εφετών και προσωπικός σου φίλος Ευάγγελος Κατσής άσκησε πειθαρχική δίωξη και εις εμέ και εις την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και προσπάθησε να υποβιβάσει την τελευταία, μαζί με τους ήδη κατηγορουμένους στην υπόθεση Ανδρεάδη Αθλητικούς δικαστές Χαρίλαο Ζυγογιάννη, πρώην αντεισαγγελέα εφετών, και Ιωάννα Παντελοπούλου, δικηγόρο.

Όπως σου είναι γνωστό, στα πειθαρχικά όργανα και εγώ και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ αθωωθήκαμε πανηγυρικά.

Εσύ όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά από τότε που η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ πούλησε τον ποδοσφαιριστή Κώστα Πλέγα στον Ολυμπιακό, σχεδόν σε κάθε εκπομπή σου επί 4 χρόνια, αλλά και στα δελτία ειδήσεων του σταθμού, στον οποίο εργάζεσαι, κάθε φορά που προσδιορίζετο να δικαστεί στα ποινικά Δικαστήρια αυτή η βρώμικη σκευωρία σε βάρος μου, με πανηγυρικές δημοσιεύσεις ανακοινώνατε το γεγονός ότι είμαι κατηγορούμενος και ότι δικάζομαι από το Τριμελές Εφετείο, χωρίς ποτέ να έχετε αναφέρει ότι έχω αθωωθεί από τα πειθαρχικά όργανα και ότι δύο από τους δικαστές που δίκασαν την υπόθεση της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ είναι ποινικά κατηγορούμενοι για κακουργήματα και μάλιστα για το ότι έστησαν δικαστική απόφαση.

Ουδέποτε ανέφερες στην εκπομπή σου ότι ο δήθεν καταγγέλλων Σταθάκης, τον οποίο μάλιστα φιλοξενούσες, εξηφανίσθη μετά την καταγγελία του και ουδέποτε εμφανίσθηκε στα Δικαστήρια και για το λόγο η υπόθεση ανεβάλλετο συνεχώς.

Ουδέποτε ανέφερες στην εκπομπή σου ότι αυτή η καταγγελία σε βάρος μου έγινε από ένα πρόσωπο, το Σταθάκη, ο οποίος ήταν επί 4 χρόνια υπαρχηγός του Γιώργου Τσακογιάννη, αδελφικός φίλος του συγκατηγορουμένου του Τσακογιάννη Γιάννη Παπαδόπουλου, και αδελφικός φίλος του συγκατηγορουμένου του Τσακογιάννη Άγγελου Τραυλού.

Σήμερα, κατόπιν αθωωτικής προτάσεως της Εισαγγελέως Εφετών κας Ελισάβετ Κάραλη, και παμψηφεί αθωωτικής αποφάσεως του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών υπό την προεδρία του Προέδρου Εφετών κου Θωμά Παπαδόπουλου, με μέλη τις Εφέτες κα Κατσαβού – Ρούτση και κα Κοσίνα, αθωώθηκα πανηγυρικώς, με το σκεπτικό ότι δεν αποδείχθηκε τίποτε από αυτά που κατήγγειλε ο Σταθάκης, διότι αυτό, το οποίο προέκυψε, ήταν ότι ο Σταθάκης ενήργησε κατ’ εντολή των κατηγορουμένων στο πόρισμα Παπανδρέου του 2011 και ότι ο ίδιος προσπάθησε να κατασκευάσει την υπόθεση εις βάρος μου, για να με εξουδετερώσει από μοναδικό μάρτυρα κατηγορίας στο πόρισμα Παπανδρέου, και για το λόγο αυτό καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών.

Επειδή οι Σταθάκης και Τραυλός είναι ήδη κατηγορούμενοι από εμέ για τα αδικήματα της απόπειρας εκβιάσεως, της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως.

Επειδή είσαι υποχρεωμένος εκ του νόμου να δημοσιοποιήσεις ως ελάχιστη συγγνώμη προς εμέ την παρούσα εξώδικο.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΞ ΥΜΩΝ όπως σήμερα στην εκπομπή σου στο ΣΚΑΪ «Η ΔΙΚΗ» αναγνώσεις την παρούσα εξώδικο, και ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞ ΥΜΩΝ, στον οποίο κοινοποιείται η παρούσα, όπως δώσετε εντολή να αναγνωστεί η παρούσα εξώδικος σήμερα στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩ ότι θα σας μηνύσω στα ποινικά Δικαστήρια και θα σας ενάγω για προσβολή της προσωπικότητάς μου.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει την παρούσα προς εκείνον, στον οποίο απευθύνεται, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στην έκθεση επιδόσεώς του.

Αθήνα, 30/11/2015

Ο ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΩΝ»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015, 18:04