Προς ολική ανατροπή φαίνεται πως πηγαίνει η υπόθεση του Ντρις Μέρτενς, τον οποίο τα ιταλικά ΜΜΕ εμφάνιζαν περίπου ως παίκτη της Ίντερ από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι πληροφορίες που φτάνουν από τη γειτονική χώρα, όμως, αναφέρουν ότι ο Βέλγος διεθνής επιθετικός θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Νάπολι, κάτι που πάντως θα συνιστά έκπληξη αφού εκτός της Ίντερ βρισκόταν στο στόχαστρο και της Τσέλσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μέρτενς είχε φανεί πως θα πήγαινε στην Ίντερ, με τους «νερατζούρι» να του προσφέρουν ένα διετές συμβόλαιο αξίας 14 εκατ. ευρώ και τον συμπατριώτη του, Ρομέλου Λουκάκου, να τον περιμένει για να κάνουν δίδυμο στη γραμμή κρούσης των Λομβαρδών.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sportitalia, όμως, ο ποδοσφαιριστής δεν έβαλε το στυλό στο χαρτί, καθώς η Νάπολι επέλεξε να εντείνει τις διαπραγματεύσεις μαζί του και πέτυχε να τον δελεάσει και να τον πείσει να συνεχίσει στο «Σαν Πάολο».

Σύμφωνα με τον ιταλικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό, η διετής συμφωνία του Μέρτενς με τους «παρτενοπέι» περιλαμβάνει έναν αρχικό μισθό 4 εκατομμυρίων ευρώ, που φτάνει στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ με μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ θα λάβει και μπόνους υπογραφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η αλλαγή πορείας συνδέεται κυρίως με την επιθυμία του 33χρονου στράικερ να παραμείνει στον ιταλικό νότο. Ο Μέρτενς χρειάζεται άλλο ένα γκολ για να ξεπεράσει τον Μάρεκ Χάμσικ (έχουν από 121) και να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην Ιστορία της ομάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης