Εκτός της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έμεινε η εθνική ποδοσφαίρου των νέων (U19), μετά την ήττα με 2-0 από την Ισπανία, στον δεύτερο αγώνα της για τον 4ο όμιλο της ενδιάμεσης φάσης (elite round), που διεξάγεται στην Πολωνία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, έδειξε όμως να κρατάει το «μηδέν», χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του τερματοφύλακα Βασίλη Μπάρκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά οι Ίβηρες, που είχαν και δοκάρι με τον Μεντράν στο 80΄, βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σεράνο και ένα λεπτό αργότερα ο Βίκο διαμόρφωσε το τελικό σκορ, χαρίζοντας στους «φούριας ρόχας» τη δεύτερη νίκη τους στο τουρνουά.

Η ελληνική ομάδα, που στην πρεμιέρα του ομίλου είχε φέρει ισοπαλία 1-1 με την Κροατία, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της τη Δευτέρα (19:00), απέναντι στην οικοδέσποινα Πολωνία.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αγγλος Αντονι Τέιλορ, ο οποίος παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ροντρίγκεθ, Τραορέ, Ντε Τομάς, Χουχούμη, Σιώπη και Φούντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΙΣΠΑΝΙΑ: Χερέρο, Μπελερίν, Λόπεθ, Ντουάρτε, Σάντσεθ, Ροντρίγκεθ, Μπαρντονάντο, Ινίγκεθ (59΄ Μεντράν), Ντε Τομάς (68΄ Βίκο), Μίνα (53΄ Τραορέ), Σεράνο.

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας, Καραγκούνης, Χουχούμης, Γούτας, Καντούτσης, Παπουτσογιαννόπουλος, Σιώπης, Μύγας (66΄ Φούντας), Ιωαννίδης (74΄ Δώνης), Ανδρεόπουλος, Σουνάς (79΄ Παναγιωτούδης).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης