Απόλλων Σμύρνης: «Σε αυτήν την μάχη δεν περισσεύει κανείς»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019, 15:34
Απόλλων Σμύρνης: «Σε αυτήν την μάχη δεν περισσεύει κανείς»

Κάλεσμα στους φιλάθλους της να δώσουν βροντερό «παρών» στο προσεχές ντέρμπι (24/11) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη, απηύθυνε με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

H σχετική ανακοίνωση:

«Άλλη μια Κυριακή που όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο "Γεώργιος Καμάρας". Όλοι οι δρόμοι, για όλους. Για το καλό του Απόλλωνα Σμύρνης. Γιατί στη μάχη αυτή δεν περισσεύει κανένας. Δεν περισσεύει κανένας που να θέλει το καλό του Απόλλωνα Σμύρνης και μόνο.

Γιατί, όποιος δεν θέλει να βοηθήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, δεν έχει λόγο να βρεθεί στο γήπεδο. Αντίθετα, για το καλό της ομάδας μας, ενώνουμε τις φωνές μας. Το κάλεσμα αφορά όσους φίλους του Απόλωννα Σμύρνης επιθυμούν το καλό της ομάδας. Όλους αυτούς που θέλουν να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη της ομάδας μας. Να δουν ένα ακόμα σημαντικό βήμα του Απόλλωνά μας πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου.

Όλοι έχουν τη θέση τους σε αυτή τη μάχη. Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019. Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα, στις 15:00. Όλοι παρόντες στο μεγάλο ραντεβού της 6ης αγωνιστικής ημέρας της Super League 2».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019, 15:45