Με ένα μήνυμα στα social media αποχαιρέτησε την Παρί Σεν Ζερμέν ο Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος θα επιστρέψει στη Σεβίλλη. Ο 26χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν ως δανεικός στους πρωταθλητές Γαλλίας, αλλά παρέμεινε «σκιά» του Κέιλορ Νάβας κι έτσι οι Παριζιάνοι αποφάσισαν να μην κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς που είχαν.

«Ήταν τιμή μου να μοιραστώ την εστία και τα όνειρά μου με τον φίλο μου Κέιλορ Νάβας, καθώς και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και τους καταπληκτικούς φιλάθλους μας. Όταν την 1η Σεπτεμβρίου 2019 έφτασα στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν είχα φανταστεί ότι θα συναντούσα μία οικογένεια σαν κι αυτή. Μία οικογένεια συμπαικτών και φίλων, που πάλεψαν ως το τέλος για να γράψουν ιστορία στο σύλλογο. Δυστυχώς, δεν επιστρέψαμε στο Παρίσι με το τρόπαιο, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό το γκρουπ θα παλέψει για να ξαναβρεθεί σύντομα στον τελικό» αναφέρει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος κατέγραψε συνολικά δέκα συμμετοχές στην Παρί Σεν Ζερμέν, με σημαντικότερη αυτή στον ημιτελικό του Champions League με τη Λειψία (3-0), όταν ο Νάβας ήταν τραυματίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν, παραμένει ερωτηματικό αν η Παρί θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου αναπληρωματικού τερματοφύλακα ή αν θα εμπιστευθεί για ρεζέρβα του Νάβας τον νεαρό Πολωνό Μάρτσιν Μπούλκα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης