Αποχωρεί από τη Νάπολι ο Χισάι

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020, 19:16
Αποχωρεί από τη Νάπολι ο Χισάι

Ο Ελσέιντ Χισάι «έχει ήδη ενημερώσει τη Νάπολι ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, καθώς θέλει να φύγει», επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Αλβανού διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ο 26χρονος αμυντικός βρίσκεται στους «παρτενοπέι» από το 2015 και η συμφωνία του με το σύλλογο του ιταλικού νότου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021.

«Έχουμε ήδη ενημερώσει τη Νάπολι ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, καθώς θέλουμε να εγκαταλείψουμε αυτό το σύλλογο», δήλωσε ο Μάριο Τζιουφρέντι στο Radio Kiss Kiss. «Ο πρόεδρος ενημερώθηκε γι΄ αυτό πριν από περίπου 20 ημέρες, οπότε θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για τη Νάπολι».

Στο συμβόλαιο του Χισάι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 50 εκατομμυρίων ευρώ, που ισχύει μόνο για ομάδες εκτός της Ιταλίας, αλλά αυτή είναι μια παράμετρος που περνά σε δεύτερη μοίρα, μπροστά στον πραγματικό κίνδυνο ο παίκτης να χαθεί για το σύλλογο χωρίς να αποφέρει όφελος.

Ο Τζιουφρέντι εκπροσωπεί επίσης τους αμυντικούς της Νάπολι Τζοβάνι Ντι Λορέντσο και Μάριο Ρούι, αλλά η κατάστασή τους είναι διαφορετική. «Μιλάμε για τις επεκτάσεις των συμβολαίων τους», δήλωσε ο Τζιουφρέντι.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020, 19:18