Αποχώρησαν από τη Λάρισα Μπουντόπουλος και Νικολακάκης

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016, 20:26
Αποχώρησαν από τη Λάρισα Μπουντόπουλος και Νικολακάκης
Η Λάρισα άφησε ελεύθερους τους Γιώργο Μπουντόπουλο και Μανώλη Νικολακάκη, καθώς απέκτησαν τους Βαρέλα και Ρέντζα. Παράλληλα, η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου δεξιού οπισθοφύλακα Αλέξανδρου Ζέρη.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ:


«Μετά τις μεταγραφές του Νίκολας Βαρέλα, των Βασίλη Ρέντζα και Αλέξανδρου Ζέρη η ΠΑΕ ΑΕΛ ζήτησε να λύσουν τα συμβόλαιά τους ο Μανώλης Νικολακάκης και ο Γιώργος Μπουντόπουλος λόγω του ότι στη θέση του δεξιού μπακ υπάρχουν πλέον οι Γιάννης Μασούρας, Βασίλης Ρέντζας, Αλέξανδρος Ζέρης και στις θέσεις των περιφερειακών κηνυγών οι Μανώλης Ροβίθης, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Νίκολας Βαρέλα, Οσμάν Πατο και Τάσος Κρητικός.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την προσφορά των δύο ποδοσφαιριστών αλλά θέλει να τους δώσει τη δυνατότητα να αγωνίζονται ενώ στην ΑΕΛ είναι πολύ πιθανόν να είναι εκτός 18αδας».

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση με συμβόλαιο 3,5 ετών του Αλέξανδρου Ζέρη. Ο Αλέξανδρος Ζέρης αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και είναι γεννημένος το 1994.

Ο Αλέξανδρος Ζέρης προέρχεται από τη Νίκη Βόλου στην οποία υπήρξε αναντικατάστατο στέλεχος πριν μεταγραφεί στον Ολυμπιακό Βόλου και μετά από τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου το καλοκαιρι του ’12 μεταγράφηκε στον Παναιτωλικό όπου αγωνίστηκε ένα χρόνο στην Κ20. Αμέσως μετά την επάνοδο του Ολυμπιακού Βόλου στη Football League το καλοκαίρι του ’13 επανήλθε στον Ολυμπιακό Βόλου και υπήρξε αναντικατάστατο στέλεχος τόσο την προηγούμενη περίοδο όσο και την τρέχουσα. Διακρίνεται για τη μεγάλη του ταχύτητα και την τεχνική του.

Τον ποδοσφαιριστή θα παρουσιάσει αύριο στις 13:00 ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ Θωμάς Κυπαρίσσης».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016, 20:28