Η κακοδαιμονία που έχει «χτυπήσει» την Εθνική Ελλάδας δεν έχει τελειωμό. Σε σχέση με τις αρχικές κλήσεις του Κλάουντιο Ρανιέρι ενόψει του αγώνα κόντρα στα Νησιά Φερόε (14/11), για τα προκριματικά του Euro 2016, αλλά και το φιλικό με τη Σερβία (18/11) οι Φορτούνης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος και Σαλπιγγίδης έχουν τεθεί νοκ-άουτ, ενώ ενοχλήσεις έχει και ο Κώστας Μανωλάς!

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής έχει αντικαταστήσει την τετράδα με τους Ντίνα, Τασουλή, Βύντρα και Κολοβό, ενώ δεν αποκλείεται να αναγκαστεί να καλέσει αντικαταστάτη και για τον κεντρικό αμυντικό της Ρόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μανωλάς στο χθεσινοβραδινό (9/11) ματς της Ρόμα κόντρα στην Τορίνο βγήκε αλλαγή στο 77ο λεπτό, με τον Ναϊνγκολάν να παίρνει τη θέση του.

Όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα, πρόκειται για τραυματισμό που δεν τον θέτει απαραίτητα εκτός πλάνων του Ρανιέρι, ωστόσο θα πρέπει να εξεταστεί για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν στη μία το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Vouliagmenis Suites και στις 18:30 θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση στον Αγ. Κοσμά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται την Πέμπτη και την Παρασκευή η Εθνική (21:45), με τον κόσμο στο πλευρό της, θα αντιμετωπίσει τα Νησιά Φερόε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης