Αρέσει ο Μαυρίας στον Ντι Κάνιο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013, 12:57
Αρέσει ο Μαυρίας στον Ντι Κάνιο
Ο Χάρης Μαυρίας έχει «κερδίσει» τον προπονητή του στη Σάντερλαντ, Πάολο Ντι Κάνιο.

Ο 19χρονος εξτρέμ ήδη έπαιξε βασικός απέναντι στην Άρσεναλ και, παρότι ουσιαστικά αντικαθιστούσε τον Εμανουέλε Τζακερίνι, υπολογίζεται από τον Ιταλό προπονητή της Σάντερλαντ και για τα επόμενα ματς, καθώς ο τεχνικός βλέπει στο πρόσωπό του έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή.

«Ο Τζακερίνι είναι εντάξει και δεν τίθεται θέμα, αφού πρέπει να παίξει με τη Γουέστ Μπρομ το Σάββατο. Όμως, ξέρουμε ότι ο Μαυρίας έκανε καλό παιχνίδι και μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να προσφέρει. Έχουμε και το ματς που ακολουθεί την Τρίτη. Πρέπει να έχουμε λογική, γιατί σε αυτήν τη θέση έχουμε δύο πολύ καλούς παίκτες και είμαι χαρούμενος για αυτό» δήλωσε ο Ντι Κάνιο στον τοπικό Τύπο.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον Μαυρία. Δεν θέλω να υπερβάλω, αλλά είμαι χαρούμενος μαζί του. Είναι ένας παίκτης με πολύ καλές προοπτικές. Αυτό που είδα τις τελευταίες ημέρες είναι πως έχει τη θέληση να συνεχίσει και να δουλέψει σκληρά. Έπαιξε καλά απέναντι στην Άρσεναλ και θέλει να βελτιωθεί. Για τις δυσκολίες που είχε το ματς, τα πήγε πολύ καλά. Έχει πολλή ενέργεια, όχι μόνο καρδιά, αλλά είναι και αθλητικός και τον βλέπουμε να εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες. Ήρθε σχεδόν άδειος εδώ. Με τη ΜΚ Ντονς στο πρώτο του ματς έπαιζε το ένα-δύο και δεν μπορούσε να ακολουθήσει, αλλά απέναντι στην Άρσεναλ έτρεψε μακριά από την μπάλα για εβδομήντα λεπτά και ήταν καλός. Στο δεύτερο μέρος έβγαλε μία βαθιά μπαλιά στον Άλτιντορ για να σκοράρει κι αυτό δεν είναι εύκολο» πρόσθεσε.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013, 14:24