Ένας 20χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής ο Σαμουέλ Ρεμπόγιο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, μόλις του γνωστοποιήθηκε πως η ομάδα του δεν τον υπολογίζει.

Ο Σαμουέλ Ρεμπόγιο, ο οποίος άνηκε στην Ατλέτικο Αντοσίβι μην αντέχοντας την απόρριψη από την ομάδα του, αποφάσισε να αυτοκτονήσει, όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας. Ακολούθως το μήνυμα αποχαιρετισμού της ομάδας του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 20χρονος άσος αγωνιζόταν στην θέση του κεντρικού χαφ στην τέταρτη κατηγορία , όμως θεωρήθηκε αρκετά μεγάλος για την πρώτη ομάδα και έτσι ο σύλλογος του ανακοίνωσε πως θα τον άφηνε ελεύθερο, απόφαση η οποία και τον  οδήγησε στην αυτοκτονία.

Όσο για τον πατέρα του, το μήνυμα του Χοσέ Ρεμπόγιο, για τον τόσο άδικο χαμό του σε τόσο νεαρή ηλικία είναι πραγματικά συγκλονιστικό. 

«Άφησες πίσω σου έναν πόνο που δεν θα επουλωθεί ποτέ. Παρακαλώ μόνο τον Θεό και την Παναγία να μου δώσουν τη δύναμη να συνεχίσω σε αυτόν τον εφιάλτη. Θα προσεύχομαι, για την αιώνια ανάπαυσή σου γιε μου», έγραψε ο τραγικός πατέρας αποχαιρετώντας τον γιο του.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή ενώ οι ομάδες της χώρας στέλνουν συλλυπητήρια μηνύματα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης