Η πανδημία του κορωνοϊού δεν πλήττει μόνο την υγεία και την παγκόσμια οικονομία, αλλά ενίοτε έχει σοβαρές επιπτώσεις και στις κοινωνικές σχέσεις…

Ο παλαίμαχος Αργεντινός διεθνής επιθετικός Κλάουντιο Πολ Κανίγια και το μοντέλο Σοφία Μπονέλι αναγκάστηκαν να αναβάλουν το γάμο τους λόγω της κατάστασης που επικρατεί, όπως αποκαλύφθηκε από ορισμένους δημοσιογράφους της Αργεντινής στο Cronica TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζευγάρι σκόπευε να παντρευτεί τον Μάρτιο, αλλά η παγκόσμια κρίση άλλαξε τα σχέδιά του. Οι προετοιμασίες βρίσκονταν ήδη σε προχωρημένο στάδιο, όμως τώρα όλα αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία.

Παρόλα ταύτα, ο Κλάουντιο και η Σοφία δεν έμειναν άπραγοι αλλά εν αναμονή της χριστιανικής τελετής φρόντισαν να ενωθούν με έναν πρωτότυπο τρόπο, δηλαδή με μια σαμανική ιεροτελεστία.

Εν τω μεταξύ, η Σοφία Μπονέλι ουδόλως έχασε την καλή της διάθεση, ακόμη και στην καραντίνα, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές και τους οπαδούς της με τα πλάνα που ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία έχουν πάρει «φωτιά» από τις πόζες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης