Ένα μικρό χρονικό διάστημα θα πρέπει να περιμένουν ακόμη οι οπαδοί του Άρη για τα αποτελέσματα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου που διενεργήθηκε στα βιβλία της ΠΑΕ για την περίοδο 2004-2012.

Από αυτήν την αναφορά θα μάθουν ουσιαστικά οι φίλαθλοι του Άρη το εάν τα όσα έγιναν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο συνιστούν ποινικά κολάσιμες πράξεις και όχι απλές παρεμβάσεις και το κατά πόσο θα υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση. Η περισσότερο πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης των στοιχείων είναι η 4η Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πόρισμα είναι ήδη έτοιμο και θα μπορούσε να έχει παραδοθεί από χθες στην «ΚΜΑ», ωστόσο το τελευταίο 48ωρο πραγματοποιήθηκαν διάφορες επαφές και συζητήσεις μεταξύ των φορέων του συλλόγου, προκειμένου να αποφασιστεί αν πρέπει το πόρισμα να παραληφθεί και να δημοσιοποιηθεί πριν ή μετά τις 25 Οκτωβρίου, οπότε συζητείται στο δικαστήριο η υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99.

Κρίθηκε σκόπιμο να υπάρξει αυτή η μικρή παράταση στην παράδοση και κατ’ επέκταση τη δημοσιοποίησή του, ώστε να αποκλειστεί κάθε πιθανό – αλλά και απίθανο – ενδεχόμενο που θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την υπαγωγή της ΠΑΕ στο ευεργετικό άρθρο, τη μοναδική εξέλιξη που μπορεί να οδηγήσει σταδιακά στην εξυγίανση της ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης