Η Νόριτς υπέβαλε σε νέο τεστ κορωνοϊού τον παίκτη που είχε βγει θετικός και αυτή τη φορά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Την περασμένη Κυριακή (14/6), η Νόριτς, με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε πως ένα από τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Πρέμιερ Λιγκ, αφορoύσε δικό της ποδοσφαιριστή, χωρίς πάντως να γνωστοποιήσει το όνομά του. Ο παίκτης της Νόριτς είναι πλέον καλά στην υγεία του, όπως δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας, Στιούαρτ Ουέμπερ. «Ο παίκτης μας πλέον είναι μια χαρά, 100% υγιής και δεν υπάρχει ανησυχία για τίποτα», είπε συγκεκριμένα ο Ουέμπερ.

Πάντως, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση απέναντι στη Σαουθάμπτον την ερχόμενη Παρασκευή (19/6), καθώς παραμένει σε επταήμερη απομόνωση. Όπως τονίζει το «Sky Sports News», «ο παίκτης αγωνίστηκε στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Τότεναμ που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών την περασμένη Παρασκευή (12/6)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Πρέμιερ Λιγκ είχε ανακοινώσει το Σάββατο, 13/6, πως βρέθηκαν θετικά δύο δείγματα, σε σύνολο 1.200 τεστ σε παίκτες και μέλη των ομάδων της, με τη δειγματοληψία να πραγματοποιείται το διήμερο 11 και 12 Ιουνίου. Η Τότεναμ είχε προβεί πάντως σε ανακοίνωση πως δεν επρόκειτο για δικό της ποδοσφαιριστή, όσον αφορά το δεύτερο κρούσμα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η επανεκκίνηση της Πρέμιερ Λιγκ έχει οριστεί για τις 17 Ιουνίου, με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης