Ο προκριματικός αγώνας του Champions League ανάμεσα στην Σλοβάν Μπρατισλάβας και της ΚΙ Κλάκσβικ των Νησιών Φερόε ακυρώθηκε, αφού ένας παίκτης από την ομάδα της Σλοβακίας βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε σήμερα η UEFA.

Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 19 Αυγούστου, αλλά αναβλήθηκε για την Παρασκευή 21 Αυγούστου, αφού ένα μέλος της ομάδας της Μπρατισλάβας εξετάστηκε θετικός, ωθώντας τις τοπικές αρχές να θέσουν σε καραντίνα ολόκληρη την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μπρατισλάβα υποχρεώθηκε να παράσχει μια λίστα με επιπλέον παίκτες που είχαν δοκιμαστεί αρνητικά και είχαν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.

Ωστόσο, ένας παίκτης από τη δεύτερη ομάδα είχε δύο θετικά αποτελέσματα δοκιμών σε διαδοχικές ημέρες, αναγκάζοντας ολόκληρη την ομάδα να μπει σε καραντίνα, όπως επιβεβαίωσε η UEFA.

«Δεν ήταν δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα και το ζήτημα θα υποβληθεί τώρα στον Οργανισμό Ελέγχου, Δεοντολογίας και Πειθαρχικών οργάνων της UEFA, για να ληφθεί απόφαση», δήλωσε η UEFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η προκριματική αναμέτρηση στο Champions League, ανάμεσα στην Ντρίτα από το Κόσοβο και την Λίνφιλντ της Βόρειας Ιρλανδίας, ακυρώθηκε μετά από δύο θετικά κρούσματα παικτών.

Η Πρίστινα, επίσης από το Κόσοβο, επέλεξε να αποκτήσει δανεικούς παίκτες από αντίπαλες ομάδες για έναν αγώνα, προκειμένου να παίξει στα προκριματικά του Europa League με την Λίνκολν του Γιβραλτάρ, αφού οκτώ από τους παίκτες της βρέθηκαν θετικοί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης