Η Γιουβέντους ξεκίνησε με νίκη τη διαδικασία των ομίλων του Champions League. Η «Βέκια Σινιόρα» με τον Αντρέα Πίρλο στον πάγκο της επικράτησε 2-0 της Ντιναμό στο Κίεβο με τον Άλβαρο Μοράτα να σκοράρει στο 47’ και το 84’.

Τρία 24ωρα μετά την «γκέλα» με την Κροτόνε στη Serie A (1-1) η «Βέκια Σινιόρα» μπήκε με το… δεξί στη διοργάνωση χάρις στα γκολ του Άλβαρο Μοράτα και, πλέον, στρέφει το ενδιαφέρον της στο μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας (28/10) με την Μπαρτσελόνα στο Τορίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στη Ρωσία η Ζενίτ έχασε 2-1 από την Μπριζ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντένις στο 63’, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 74’ με αυτογκόλ του Χόρβαθ, που προήλθε μετά από φοβερό σουτ του Λόβρεν. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο 19χρονος Ντε Κετελάρ.

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Μπριζ 1-2 (Cosmote Sport 6)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 63′ Ντένις (Μπριζ), 74′ αυτ. Χόρβαθ (Ζενίτ), 90+3′ Ντε Καταλάρ (Μπριζ)

 

 

 

Κίτρινες κάρτες: Λόβρεν – Μάτα, Ντένις, Ριτς, Βανάκεν

Κόκκινες κάρτες:

Ζενίτ: Κερζακόβ, Καραβάεβ, Ραχίτσκι, Λόβρεν, Κρουγκόβοι, Οζντόεβ (88′ Ερόκιν), Μπάριος, Αζμούν, Κουζουάεβ (72′ Βέντελ), Ντριούσι (72′ Μοστοβόι), Τζούμπα.

Μπριζ: Χόρβαν, Μάτα, Μακέλε, Σόμπολ, Ρίκκα, Βόμερ, Ριτς, Βανάκεν, Ντιατά (78′ Λανγκ), Ντένις (82′ Μπάτζι), Ντε Καταλάρ.

Ντιναμό Κιέβου – Γιουβέντους 0-2 (Cosmote Sport 5)

Γκολ: 47′, 84′ Μοράτα

 

 

Κίτρινες κάρτες: Μπεντανκούρ, Κουδράδο, Ντεμιράλ

Κόκκινες κάρτες:

Ντινάμο Κιέβου: Μπούστσαμ, Κετζιόρα, Ζαμπάρνι, Μικολένκο, Καραβάεφ (71′ Ποπόφ), Μπουγιάλσκι (89′ Χαρμάς), Σιντόρτσουκ, Ντε Πένια (60′ Ροντρίγκες), Τσιγκάνκοβ (71′ Βέρμπιτς), Σαπαρένκο, Σουπραγιάγα.

Γιουβέντους: Tσεσνί, Ντανίλο, Μπονούτσι, Κιελίνι (19′ Ντεμιράλ), Κιέζα, Μπεντανκούρ (79′ Αρτούρ), Ραμπιό, Κουδράδο, Ράμσεϊ (79′ Μπερναρντέσκι), Μοράτα, Κουλουσέφσκι (58′ Ντιμπάλα).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης