Η Μπασακσεχίρ ήθελε νίκη με οποιοδήποτε σκορ κόντρα στη Χαρτς, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League για να «σφραγίσει» και μαθηματικά την πρωτιά στον 1ο όμιλο και το απευθείας «εισιτήριο» για τους «16» της διοργάνωσης και δεν άφησε την ευκαιρία να της ξεγλιστρήσει, επικρατώντας εύκολα επί των Σκωτσέζων με 3-1.

Ως εκ τούτου, η Φιορεντίνα, που την ίδια ώρα έκανε… περίπατο στη Ρίγα με την RFS, επικρατώντας με 3-0, αν και ισοβάθμησε με τους Τούρκους, έμεινε δεύτερη στον όμιλο και θα παίξει στα play off εισόδου για τους «16», καθώς στα υστερεί στα γκολ, στα παιχνίδια της με την Μπασάκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο «Fatih Terim Stadium», η Μπασακσεχίρ «καθάρισε» την πρωτιά απ’ το πρώτο ημίχρονο, χάρις στα γκολ των Ενταγισιμιγέ και Γκιουρλέρ και βρήκε άλλο ένα τέρμα με τον Οζκάν στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Η Χαρτς το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 90′ με τον Άτκινσον.

Στη Λετονία, η Φιορεντίνα έκανε… παρέλαση στο πρώτο ημίχρονο, όπου σημείωσε και τα τρία τέρματά της με τους Μπαράκ, Καμπράλ και Σαπονάρα, όμως αυτή η «βαριά» ήττα με 3-0 από την Μπασακσεχίρ στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της κόστισε την πρωτιά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης