Ο υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΠΟ Δημήτρης Ελευθεριάδης μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει στην περίπτωση που εκλεγεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena FM:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάρθηκε ομόφωνη απόφαση ότι εγώ θα είμαι ο υποψήφιος. Δεν ήταν 19, ήταν πολύ περισσότερες οι Ενώσεις. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν κρατάω σημαία. Αγαπώ τον χώρο και τον υπηρετώ. Είμαι επιχειρηματίας και απλά υπηρετώ το ποδόσφαιρο και θα το υπηρετώ. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα. Το ότι με έχει προτείνει ο Γκιρτζίκης δεν σημαίνει ότι είμαι κάτω από μια ομπρέλα. Οι Ενώσεις με ενδιαφέρουν, είναι η μαμά του λόχου, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να διορθώσουμε την καχυποψία του φιλάθλου» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλω να συμπορευτούμε όλες οι Ενώσεις. Τηλεφώνησα και στον κύριο Γραμμένο και ως Ενώσεις να συνενώσουμε τις δυνάμεις μας. Ο κύριος Γραμμένος ήταν θετικός να βρεθούμε να μιλήσουμε. Και αυτόν το ερασιτεχνικό τον ενδιαφέρει. Φυσικά μας ενδιαφέρει και το επαγγελματικό».

Για τον Γιώργο Γκιρτζίκη ανέφερε: «Δε θέλω να πω αν είναι πετυχημένος ή όχι ο Γκιρτζίκης. Όλοι έβαλαν ένα λιθαράκι. Ο κύριος Γκιρτζίκης ήταν 42 χρόνια στη Δέλτα. Δεν μπορεί να είναι αποτυχημένος. Τον Χριστό να τον κατεβάσουμε στα γήπεδα, πάλι θα πούμε ότι δεν σφύριξε καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν θα κάνει αλλαγές στην ΕΠΟ, εφόσον βγει πρόεδρος: «Πρέπει να αλλάξουν πολλά και θα αλλάξουν. Με το που θα εκλεγούμε, θα φύγουν όλοι οι παλιοί. Το 80-90% έχει φύγει ήδη. Νομίζω ότι θα παραιτηθεί ο κύριος Γκιρτζίκης. Πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει πρόγραμμα και πλάνο. Δεν έχουμε μαγικό ραβδάκι. Πρέπει να είμαστε όλοι ένα. Αν δεν είμαστε όλοι μαζί δεν θα κάνουμε τίποτα. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αντιπαλότητα για το καλό του ποδοσφαίρου».

Για τον τρόπο με τον οποίο έχουν υποδεχθεί οι Ενώσεις την υποψηφιότητά του και για τις εκλογές: «Παραπάνω από το 60% -70% των Ενώσεων είδαν πολύ θετικά τη δική μου υποψηφιότητα. Όσο πιο γρήγορα τελειώσουμε, θα μπει σε μια σειρά το ποδόσφαιρο. Στην ΕΠΟ όλη την ώρα ασχολούνται με τα εξώδικα, με τις μηνύσεις, πρέπει να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο».

Για τα όσα συνέβησαν με την Ένωση Δράμας: «Με την Ένωση Δράμας έγινε ό,τι και για την Ένωση Θεσσαλίας. Ό,τι λέει ο νόμος».

Διαβάστε επίσης: Αναβλήθηκαν οι εκλογές της ΕΠΟ- Άκυρες με απόφαση του Διαιτητικού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης