Δεν παίρνει άδεια η Νίκη Βόλου!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014, 20:05
Δεν παίρνει άδεια η Νίκη Βόλου!
Η Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί στη Super League χωρίς άδεια, καθώς η έφεση εξετάστηκε την Πέμπτη απ’ την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και έπεσε στο… κενό! Αντίθετα, με τη Νίκη η Κέρκυρα εξασφάλισε την αδειοδότηση, ενώ η άλλη ομάδα του Βόλου, ο Ολυμπιακός, αν καταφέρει να περάσει από την Ξάνθη στο μπαράζ που εκκρεμεί θα αγωνιστεί επίσης χωρίς άδεια στην μεγάλη κατηγορία!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ


«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή της εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ:

ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΓΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΟ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΛΕΙΟΣ ΓΣ, ΑΟ ΧΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ, ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ 1926, ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΑΕΠ-ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και ΑΟ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Έκανε δεκτή την έφεση και χορήγησε την άδεια συμμετοχής για την Α’ Εθνική Κατηγορία (Super League) περιόδου 2014-2015 στην ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ.

Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής μόνο για την Β’ Εθνική Κατηγορία (Football League) και όχι για την Α’ Εθνική Κατηγορία (Super League) περιόδου 2014-2015 στις ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΟ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ, ΑΟ ΧΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ, ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 και ΑΟ ΤΥΡΝΑΒΟΣ.

Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια τόσο για την Α’ Εθνική Κατηγορία (Super League) όσο και για την Β’ Εθνική Κατηγορία (Football League) περιόδου 2014-2015 στις ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΓΣ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΑΕΠ-ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 και ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ αναφορικά με την χορήγηση άδειας συμμετοχής για την Α’ Εθνική Κατηγορία (Super League) περιόδου 2014-2015. Κατά συνέπεια ισχύει η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης για την χορήγηση άδειας συμμετοχής μόνο για την Β’ Εθνική Κατηγορία (Football League) περιόδου 2014-2015».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014, 20:07