Ο Όσκαρ Καρντόσο μίλησε στο «Unicanal» της Παραγουάης και αναφέρθηκε στην μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Ο 33χρονος φορ αναφέρθηκε στην υποδοχή που του επεφύλαξαν οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» και τόνισε ότι δεν δυσκολεύτηκε να πει το «ναι» στους Πειραιώτες.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Δεν το σκέφτηκα και πολύ να έρθω μόλις έμαθα ότι με θέλουν γιατί γνώριζα το μεγαλείο αυτού του συλλόγου. Πραγματικά δεν υπήρχε κάτι για να σκεφτώ και κατά κάποιο τρόπο νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Το προπονητικό επιτελείο αποτελείται από Πορτογάλους, ενώ πολλοί συμπαίκτες μου μιλάνε ισπανικά, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», είπε και ρωτήθηκε για το γεγονός ότι οι φίλοι της Τραμπζονσπόρ δεν ήθελαν να φύγει από την ομάδα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα υπήρχε μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους, όμως στην ομάδα δεν υπολόγιζαν σε εμένα. Ήρθε αυτή η πρόταση από τον Ολυμπιακό και με έκανε χαρούμενο, επειδή κατάλαβα αμέσως πόσο με ήθελαν. Στην Τουρκία πέρασα δύο ωραία χρόνια».

Για την υποδοχή από τους φίλους του Ολυμπιακού, σημείωσε: «Πραγματικά ήταν μια πολύ ωραία υποδοχή από τον κόσμο. Αισθάνθηκα όμορφα και ήταν πολύ ζεστοί μαζί μου».

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται με την Εθνική Παραγουάης, είπε: «Δεν είναι δική μου επιλογή. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει και προσωπικά πάντα θέλω το καλύτερο για την Εθνική. Θα ήταν ευχής έργον να μου ζητήσουν να βοηθήσω πάλι, όμως αυτό που προέχει για μένα τώρα είναι να δουλέψω και να παρουσιαστώ έτοιμος για τον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος ρωτήθηκε αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην Παραγουάη: «Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο στο σύντομο μέλλον. Θέλω να παίξω άλλα τέσσερα-πέντε χρόνια στην Ευρώπη και δεν σκέφτομαι να γυρίσω ακόμα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης