Διαμαντάκος: «Νιώθω τιμή που κλήθηκα στην Εθνική»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014, 17:50
Διαμαντάκος: «Νιώθω τιμή που κλήθηκα στην Εθνική»
Πανευτυχείς για την κλήση τους στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου από τον Κλαούντιο Ρανιέρι για τον προσεχή αγώνα με τη Ρουμανία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016 εμφανίστηκαν σε δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ ο Δημήτρης Διαμαντάκος και ο Νίκος Καράμπελας.

«Η χαρά μου που κλήθηκα στην Εθνική Ανδρών είναι πολύ μεγάλη! Νιώθω τιμή που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά με το εθνόσημο στο στήθος. Έχω υπηρετήσει την Εθνική Ελλάδος από τις μικρότερες, ηλικιακά, ομάδες της και το γεγονός ότι υπάρχει για εμένα μία θέση στην αποστολή της Εθνικής για το παιχνίδι των προκριματικών με αντίπαλο τη Ρουμανία με γεμίζει ευθύνη. Η Εθνική δεν είναι μόνο προνόμιο, αλλά και υποχρέωση και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως κάνω πάντοτε» τόνισε ο Διαμαντάκος.

Aπό την πλευρά του ο Καράμπελας δήλωσε: «Αισθάνομαι χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική Ομάδα, η οποία ήταν βασική επιδίωξη για εμένα και περίμενα με ανυπομονησία. Ευελπιστώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του προπονητή μας και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στον κοινό σκοπό και στόχο της ομάδας. Ευχαριστώ τον κ. Ρανιέρι για την επιλογή του».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014, 18:18