Διαμαρτυρία των διαιτητών της Super League για τις δηλώσεις Σίλντεφελντ, Κατσουράνη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015, 16:27
Διαμαρτυρία των διαιτητών της Super League για τις δηλώσεις Σίλντεφελντ, Κατσουράνη

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους, με αφορμή συνεντεύξεις και δηλώσεις των Γκόρντον Σίλντεφελντ και Κώστα Κατσουράνη, εξέδωσαν οι διαιτητές της Super League.

Στις δηλώσεις των εν λόγω παιχτών  υποστηρίχθηκαν παραβατικές συμπεριφορές από τους διαιτητές και έγιναν υπαινιγμοί για χρηματισμό τους, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν οι ρέφερι της πρώτης τη τάξει ποδοσφαιρικής κατηγορίας.

Η ανακοίνωση:

«Προς μεγάλη μας έκπληξη τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε ‘'περίεργες'' συνεντεύξεις από ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην χώρα μας οι οποίοι κατηγορούν διαιτητές της SUPERLEAGUE ότι ήταν υποχρεωμένοι να σφυρίξουν μια ανύπαρκτη παράβαση. Μάλιστα αναφέρονται σε γεγονότα τα οποία, κατά τα λεγόμενα τους, έχουν συμβεί εδώ και πολύ καιρό χωρίς να έχουν αναφέρει κάτι την στιγμή που αυτά είχα συμβεί.

Συγκεκριμένα περιμένουμε από τον Κο Σίντελφερντ να μας κατονομάσει τους διαιτητές που του είπαν εντός αγωνιστικού χώρου ότι ήταν υποχρεωμένοι να δώσουν κάποια παράβαση, όπως επίσης και ότι του ζήτησαν να μεταφέρει στον πρόεδρο του ότι για να πάρει πέναλτι πρέπει να πληρώσει.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να απευθυνθεί άμεσα στον αρμόδιο εισαγγελέα και να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει, αναφέροντας φυσικά και τα ονόματα των συγκεκριμένων διαιτητών. Σε διαφορετική περίπτωση, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τον ίδιο μια δημόσια συγνώμη.

Επιπλέον, παρακαλούμε τον Κο Κατσουράνη να μας διευκρινίσει το ακριβές νόημα των λεγομένων του (ο θεός μας είναι το χρήμα). Προτρέπουμε και τον ίδιο να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, εάν γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο ειδάλλως ΑΠΑΙΤΟΥΜE και από αυτόν μια δημόσια συγγνώμη.

Παρακαλούμε την ΕΠΟ να ενημερώσει την Κροατική ομοσπονδία, την UEFA καθώς επίσης και τον αρμόδιο εισαγγελέα για τις συγκεκριμένες κατηγορίες και να μας προστατέψει με κάθε νομικό μέσο για την τιμή και την υπόληψή μας».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015, 16:31