Ρεπορτάζ: Βασίλης Τζήμτσος

Με την κατάθεση του ποδοσφαιρικού παράγοντα και δικηγόρου Αλέξη Κούγια συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη, η πολύκροτη δίκη για τα στημένα ματς, στην οποία είναι κατηγορούμενοι 28 διαιτητές και ποδοσφαιρικοί παράγοντες, μεταξύ των οποίων και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Κούγιας, ο οποίος κατά το επίδικο διάστημα ήταν πρόεδρος της Παναχαϊκής (σ.σ. σήμερα είναι ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας, ΑΕΛ), ξεκίνησε την κατάθεσή του την περασμένη Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, υποστηρίζοντας πως όσα είχε καταγγείλει στις δύο καταθέσεις του (σ.σ. αποκαλώντας εγκληματική οργάνωση την τότε διοίκηση της ΕΠΟ) είναι προσωπικές κρίσεις.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως στη δεύτερη κατάθεσή του αναίρεσε πολλά από αυτά που είχε αναφέρει στην πρώτη του κατάθεση στον τότε αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα σε βάρος του Ολυμπιακού και του προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη…

Σήμερα ο Αλέξης Κούγιας θα εξεταστεί από τον Εισαγγελέα της Έδρας Χαράλαμπο Λακαφώση, ο οποίος είναι καλός γνώστης των ποδοσφαιρικών, καθώς κατά το επίδικο διάστημα ήταν αθλητικός εισαγγελέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο μάρτυρας θα απαντήσει στις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των 28 κατηγορουμένων.

Πάντως, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Κούγιας ανέφερε πως δεν έχει κάποιο στοιχείο εναντίον τους. Μάλιστα είπε καλά λόγια για τους περισσότερους από αυτούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης