Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε μετά τις αποκαλύψεις περί ιδιοκτησίας των εγκαταστάσεων της Ξάνθης από εταιρεία συμφερόντων Σαββίδη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε όσα προηγήθηκαν του κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν αυτή είναι αστυνομία, εγώ είμαι από άλλο πλανήτη. Κάτι που είναι δυσάρεστο να το βλέπεις είναι ότι στην είσοδο του σταδίου υπήρχαν διαπιστευμένοι μπράβοι, με κάτι σβέρκους σαν τους μπράβους της Χρυσής Αυγής. Τι σχέση έχουν αυτά τα μουλάρια με το ποδόσφαιρο; Πας στην Μπαρτσελόνα και οι άνθρωποι είναι με τα κοστούμια. Εγώ δεν μιλάω για τους οπαδούς, μιλάω για τους φουσκωτούς, τους στρατούς του κάθε καναλάρχη. Αυτοί είναι πορτιέρηδες στη νύχτα και δεν θα έπρεπε να τους επιτρέπεται να μπαίνουν στο γήπεδο.

Η μαγκιά του κάθε προέδρου ποια είναι; Να τους έχουν μαζί τους και να τρομοκρατούν τον κόσμο; Η αστυνομία θα πρέπει τη δύναμή της να τη δείξει απέναντι σε αυτούς. Αλλά είναι φίλοι αυτοί με τους μπράβους. Σε επίπεδο προέδρων ΠΑΕ οι αστυνομικοί έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Χαίρει της ασυλίας του Χρυσοχοΐδη ο Μαρινάκης. Σας λέω ότι εκείνο που πρέπει να κάνει είναι η δουλειά του. Δεν κάνει τη δουλειά του. Τα Εξάρχεια είναι το πρόβλημα ή η Κηφισιά και το Κολωνάκι;», είπε αρχικά και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι κρίμα να τιμωρείται μια ομάδα λόγω συμπεριφοράς και νοοτροπίας του κάθε Μαρινάκη. Ο κάθε Μαρινάκης παριστάνει τον κάου-μπόι και είναι κρίμα να το πληρώνουν οι οπαδοί της κάθε ομάδας. Όλοι αυτοί είναι αμειβόμενοι μπράβοι του Μαρινάκη και ξαναλέω ότι είναι κρίμα μια ομάδα να πληρώνει τη νύφη από αυτές τις νοοτροπίες. Υπάρχει μάλιστα κίνδυνος για τιμωρία από την UEFA. Ήρθαν οι άνθρωποι της Μπάγερν και χτύπησαν τους φιλάθλους που είχαν πάει να δουν παιχνίδι Νέων. Πρέπει όλοι αυτοί οι τύποι σε όλες τις ομάδες να πεταχτούν έξω από το γήπεδο. Πρέπει όλη αυτή η αλητεία να πεταχτεί έξω από τα γήπεδα».

Για τις αποκαλύψεις περί ιδιοκτησιακής σχέσης Σαββίδη με την Ξάνθη, σημείωσε: «Είδα την ανακοίνωση του Ιβάν Σαββίδη για τη Ξάνθη. Φανταστείτε ο άνθρωπος αυτός, που λέει ότι δεν έχει καμία σχέση, ξαφνικά να ακούγεται αυτό το πράγμα και να δημιουργείται η τεχνητή πίεση, επειδή ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Και τους ενοχλεί όλο αυτό. Το θέλουν μονοπώλιο το πρωτάθλημα επειδή έχει και 20-30 εκατομμυριάκια μαζί.

Ο Αλαφούζος που έμπλεξε με το ποδόσφαιρο, έχει ταλαιπωρηθεί ψυχικά και ηθικά και ήταν ο πιο κύριος από όλους σε νοοτροπία. Δεν εμφανιζόταν ούτε με μπράβους, ούτε με τίποτα τέτοια γιατί δεν του άρεσαν αυτές οι καταστάσεις. Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι Αγγλοσάξονας στη συμπεριφορά και δεν θέλει την αλητεία και τον χουλιγκανισμό, αλλά το ποδόσφαιρο της Ελλάδας τα θέλει όλα αυτά. Πρέπει να εξυγιανθεί.

Δεν γίνεται να έχουμε αυτό το ποδόσφαιρο, είναι λυπηρό. Όσοι έχουν πορτοφόλι και μπορούν, μαζεύουν στρατό και ελέγχουν καταστάσεις. Θα έπρεπε να τιμωρηθούν όλοι αυτοί από την εποχή της παράγκας. Ρωτάω απλά, η αστυνομία δεν έπρεπε να συλλάβει αυτούς τους διαπιστευμένους μπράβους; Γιατί δεν το έκανε; Είναι αστυνομία αυτό το πράγμα;»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης