Δωρεά από τον διαιτητή Μανούχο στο ίδρυμα «Πολιτεία Αγάπης»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 19 Απριλίου 2020, 18:03
Δωρεά από τον διαιτητή Μανούχο στο ίδρυμα «Πολιτεία Αγάπης»

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο διαιτητής της Super League, Βαγγέλης Μανούχος, καθώς δώρισε την αμοιβή του από το ματς Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός στο στο ίδρυμα «Πολιτεία Αγάπης».

H ανακοίνωση του ιδρύματος:

Το Ίδρυμα Γεωργία Σαμαρτζή “ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ”, με τη βοήθεια πολλών, κατάφερε και αυτή τη φορά να ενισχύσει τις οικογένειες που φροντίζει, παρόλη την ισχυρότατη κρίση υγείας που βιώνει η ανθρωπότητα. Διαπίστωσή μας είναι ότι η αλληλεγγύη και η έγνοια των ανθρώπων προς τον συνάνθρωπο είναι αυξημένη τούτο τον καιρό. 

Θεωρούμε ότι αυτή η συμπεριφορά θα εξακολουθήσει και όλοι θα είμαστε χαμογελαστοί, που έστω και την τελευταία στιγμή, καταφέρνουμε να περάσουμε την δυσκολία. 

Ευχαριστούμε θερμότατα τον διαιτητή της Super League κ. Μανούχο Ευάγγελο που δώρισε στο Ίδρυμα την αμοιβή του από τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την αγορά αγαθών τις ημέρες του Πάσχα. Πράξεις φιλανθρωπίας από ανθρώπους του τόπου μας τις δύσκολες εποχές που διανύουμε. 

Όλο το Δ.Σ. ευχαριστεί τον διαιτητή που βοήθησε τους συνανθρώπους μας που είναι άρρωστοι, άνεργοι, ανήμπορες οικογένειες με μικρά παιδιά. 

Καλούμε όποιον θέλει να δωρίσει στο Ίδρυμα να καλέσει στο τηλέφωνο: +0030 690 85 63 692

Καλή Ανάσταση σε όλους !

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Απριλίου 2020, 18:12