Στον πρώτο αγώνα, που θα γίνει στη Σπάρτη, για την πρεμιέρα των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδας, στάθηκε ο προπονητής του ΑΟ Χανιά, Αντώνης Δρακόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει πολλά για τη Σπάρτη που είναι «μία νέα ομάδα» και πρόσθεσε ότι θα έχει συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, οπότε και θα γίνει ο αγώνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στους άλλους δύο αντιπάλους της ομάδας του, τον Ολυμπιακό και τον Πλατανιά, ο προπονητής των Κρητών επεσήμανε ότι περιμένει τη στήριξη του κόσμου, καθώς οι αγώνες θα γίνουν στα Χανιά.

«Ο θεσμός του κυπέλλου κρύβει πάντα εκπλήξεις. Αναμφισβήτητα το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους αγώνες σαν μία μεγάλη γιορτή. Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και φυσικά οι παίκτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες μέσα από αυτά τα παιχνίδια. Τη δυναμική του Ολυμπιακού, όλοι τη γνωρίζουμε, νομίζω ότι ό,τι και να πούμε είναι περιττό. Ο Πλατανιάς έχει δείξει τη δυναμική του και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας αυτήν τη στιγμή» δήλωσε ο Δρακόπουλος και πρόσθεσε:

«Η Σπάρτη είναι μία καινούργια ομάδα και η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε πολλά. Την είδαμε, όμως, με τον Παναιγιάλειο, όπου στο ένα από τα δύο παιχνίδια νίκησε 4-0. Σίγουρα θα έχουμε συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες μέχρι τις 25 του Οκτωβρίου που παίζουμε στην έδρα τους. Η πρώτη αγωνιστική είναι πάρα πολύ σημαντική για τη συνέχεια στον θεσμό. Τα άλλα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Πλατανιά είναι εντός έδρας και περιμένουμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, σε μία μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης