Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία, ως γνωστόν, προετοιμάζεται για τον πρώτο της αγώνα στα προκριματικά του Euro 2016, απέναντι στη Ρουμάνια.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλα τα «όπλα» στη φαρέτρα του και ως εκ τούτου έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στους Ρουμάνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής ημέρας είναι το γεγονός ότι ο Ιταλός τεχνικός χρησιμοποίησε στο προπονητικό δίτερμα τον Πέτρο Μάνταλο με τους βασικούς.

Στην ενδεκάδα των βασικών ο Καρνέζης ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς αποτελούσαν την τετράδα άμυνας, με τον Μάνταλο να συνθέτει μαζί  με τους Ταχτσίδη και Σάμαρη την τριάδα των μέσων.

Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Κώστας Μήτρογλου, αριστερό εξτρέμ ο Γιώργος Σαμαράς και δεξί ο νέος αρχηγός της Εθνικής, Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε σχηματισμό 4-3-3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στον Άγιο Κοσμά, καθώς ο Ρανιέρι έδωσε ρεπό το απόγευμα της Τετάρτης στους διεθνείς μας.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης