Ισόπαλος χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας της εθνικής Νέων με τη Γαλλία, που διεξήχθη την Πέμπτη, στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται σε Βέροια και Κατερίνη.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Όλιβερ Ντράχτα (Αυστρία) παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Καραχάλιο, Σάλιακα, Μανθάτη, Παπασπύρο και Μπλιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη σημερινή απόδοση των παιδιών. Σταθήκαμε ισάξια απέναντι σε μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα, με βάσει και τα πρόσφατα αποτελέσματα της Γαλλίας στα προκριματικά του EURO.

Ήμασταν ανταγωνιστικοί και απειλήσαμε την αντίπαλό μας. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός πως τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος και σοβαρότητα. Έχουμε μπροστά μας δύο ματς με ομάδες αντίστοιχης αξίας και ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι. Πάντα υπάρχουν στοιχεία που επιδέχονται βελτίωσης και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Ελλάδα: Κότσαρης, Σάλιακας, Οικονόμου, Βατουσιάδης, Καραχάλιος (67΄ Νιούμαν), Μανθάτης (80΄ Βασαΐτης), Κουλούρης (80΄ Ρεγκάκος), Τσιμίκας (80΄ Κυριακόπουλος), Ορφανίδης (67΄ Τζανουλίνος), Μπαστακός (57΄ Παπασπύρος), Τσολακίδης (67΄ Φασίδης)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γαλλία: Εσκάλ, Φουζινί, Νιακατέ (46΄ Ερνάντες), Ντιακαμπί, Ντιαλό, Κορνέ (77΄ Σιλικί), Μπογκά (63΄ Τεξέιρα), Ζιρασί, Αραΐ (46΄ Νομό), Κεμέν (63΄ Μπλιν), Ντ’Αρπινό (77΄ Λεσινιέ)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης