Πρόοδος της ΕΠΟ στα προαπαιτούμενα των FIFA/UEFA

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020, 14:50
 Πρόοδος της ΕΠΟ στα προαπαιτούμενα των FIFA/UEFA

Συνεδρίασε την Τρίτη η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ παρόντων του Χέμπερτ Χούμπελ και του Πετρ Φούσεκ.

Τα μέλη της διαπίστωσαν την πρόοδο του προγράμματος συμμόρφωσης της Ομοσπονδίας στα προαπαιτούμενα των FIFA/UEFA, ενώ παράλληλα εγκρίθηκαν τρία φιλικά της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου: δύο στις ΗΠΑ με ομάδες που δεν έχουν γνωστοποιηθεί και ένα απέναντι στην Εθνική Ολλανδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρόντων του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Χέμπερτ Χούμπελ και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Τα μέλη της Ε.Ε. διαπίστωσαν την πρόοδο του προγράμματος συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο. στα προαπαιτούμενα των FIFA/UEFA, όπως αυτά ζητήθηκαν στην επιστολή τους το Νοέμβριο του 2019. Ενημερώθηκαν ακόμα ότι ο Εξειδικευμένος Οικονομικός Προϊστάμενος (financial expert), που προβλέπεται στον σχετικό σχεδιασμό, θα ξεκινήσει το έργο τον Φεβρουάριο 2020, ενώ επιβεβαιώθηκε και πάλι ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει καταθέσει αίτημα παροχής δανείου στην UEFA.

Η Ε.Ε. ενέκρινε το ταξίδι της Εθνικής Ανδρών στις ΗΠΑ, για δύο φιλικά παιχνίδια στις 26 και 29 Μαρτίου 2020, καθώς και τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την αντίστοιχη της Ολλανδίας στις 28 Μαΐου 2020 επί ολλανδικού εδάφους. Οι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τους αγώνες του Nations League 2020, που αρχίζουν τον προσεχή Σεπτέμβριο».

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020, 15:20